Період публікації:

від

до

Категорія:

Вічно живі

Опубліковано: Вівторок, 21 лютого 2017 

min
max

Минуло три роки з дня загибелі перших Героїв Майдану. Вони увічнені у поетичних рядках, у назвах вулиць, пам’ятниках. Завдяки їхній самопожертві Україна змогла зберегти свій вибір. Це – вільна, демократична, національно свідома держава.
Учасники вечора-реквієму мали змогу пригадати хронологію цих кривавих подій, спостерігаючи за кадрами документального фільму, коли, об’єднані поривом духа, люди встали за волю. Також для присутніх було показано епізод про те як мати розповідає маленькому синові історію про країну яка боролася за волю і кращу долю, про людей,які йшли у бій втрачаючи життя. Але побачили люди, що герої не вмирають, що, насправді, їхні душі у світлі сходять у небо, в золотих, сяючих обладунках, стаючи небесними ангелами, воїнами добра.
Під час заходу прозвучали: «Молитва» у виконанні Наталії Полоцької, «Коли упаде сніг», «Сумна легенда», «Серце плакало» у виконанні Миколи Верещак та Романа Слуки,« Нашим героям» у виконанні Насті Горемикіної, « Повстанець » у виконанні Матвія Думича.
На завершення вечору – реквієму начальник відділу культури та туризму Жовківської райдержадміністрації Галина Фесюк вручила книгу «Міссія високого слова» отця Климентія брату загиблого на майдані Анатолія Жаловаги. Усі присутні вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.
Ми сьогодні в скорботі й з великою нашою вдячністю згадуємо Героїв світлої пам’яті Небесної сотні, котрі відтепер постійно споглядатимуть за нами та нашими вчинками.

Немає коментарів

Схожі статті:

Гавайська вечірка до дня вчителя у Жовківській ЗОШ № 2 Гавайська вечірка до дня вчителя у Жовківській ЗОШ № 2 Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 Коли мова заходить про Гавайські острови, перед очима одразу спливають прекрасні пейзажі. Барвисті заходи сонця, безкрайні простори Тихого океану, пляжі з білосніжним піском, пальмові гаї і гори вкриті зеленню і квітами. Гавайські острови – це не тільки багато моря, піску і зелені, але і багато сонця...

Переглядів: 292 Коментарів: 0

Відділи освіти

День Туризму День Туризму Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 Міжнародний день туризму – дивовижне свято, яке закликає людей з усього світу поїхати відпочивати тільки своєю назвою. Таке торжество з'явилося досить давно, тому не дивно, що у нього з'явилася досить велика історія і чимало традицій.      Традиція святкування з'явилося ще в 1979 році, коли Генеральна...

Переглядів: 279 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook