Період публікації:

від

до

Категорія:

Найромантичніше свято

Опубліковано: Вівторок, 21 лютого 2017 

min
max

У школі-гімназії відбулося найромантичніше свято

14 лютого у школі-гімназії відбувся святковий захід з нагоди Дня Святого Валентина. 
Найромантичніше свято у році підготували учні 10 класу, яким допомагали учні початкових класі.
Захід до Дня закоханих відбувався у формі конкурсів-змагань, участь у яких взяло 5 пар – хлопці та дівчата 8, 9 та 10 класів. 
Свої пари учасники конкурсів визначили за допомогою гри «Знайди свою половинку». Кожен учасник отримав конверт, у якому була половинка паперового серця, з висловами про кохання видатних, відомих осіб. 
Перший конкурс називався «Кохання з першого погляду». Його завданням було відповісти на запитання стосовно партнера так, щоб відповідь співпала. 
Другий конкурс був інтелектуальним. Пари повинні були відповісти на запитання, пов'язані із святом закоханих.
Наступний конкурс допомагав парам "налагодити теплі стосунки" і називався «Компліменти», у якому, звісно, учасники пар одне одному говорили теплі та приємні слова. 
Веселим був конкурс «Арочка». У ритмі веселої танцювальної музики пара, взявшись за руки, проходитла під натягнутою стрічкою. Головною умовою конкурсу було не доторкнутись до стрічки, яку з кожним разом опускали все нижче і нижче. 
У «танцювальному» конкурсі пари, тримаючи кульки головами, танцювали. Виграла та, у якої кулька трималась найдовше. 
У конкурсі «Вгадай мелодію» пари відгадували назви сучасних українських пісень про кохання. 
Досить веселим був конкурс «Зрозумій без слів». У ньому дівчині потрібно було відгадати, куди її запрошує хлопець. 
Як у знаменитій казці Шарля Перо, принц знайшов свою кохану завдяки черевичку. Тож у іншому конкурсі хлопці прийняли образ принців, а дівчата на кілька хвилин стали «попелюшками». 
Наступний конкурс найромантичніший - «Освідчення в коханні». Хлопцеві потрібно було освідчитися своїй дівчині в коханні чи оспівати її красу. 
Останній конкурс був веселий і смачний: у ньому дівчина ложкою повинна була нагодувати свого хлопця. Здавалось, що тут складного? Втім, ложку вона повинна була тримати не у руці, а - ротом. 
Смачним був конкурсу "Домашнє завдання". До нього дівчата підготувались заздалегідь - вдома приготували для своїх кавалерів смачні "валентинки" – торти, тістечка тощо.
Організатори свята не забули і про глядачів, яких традиційно на такому заході було багато. Вони повинні були відгадати українські слова, у яких присутнє англійське слово "любов" — LOVE. 
У іншому конкурсі «Шість прищепок» парам, яких обрали довільно з глядачів, зав'язували очі, а на одяг прищепляли по 3 прищепки. Під час танцю «наосліп» потрібно будо якнайшвидше знайти ці прищепки. 
«Художньою» паузою було і 2 сценки у постановці десятикласників – «Як парубки обирають ту, єдину...» (за мотивами «Кайдашевої сім'ї» Івана Нечуя-Левицького) та «Як Водяний жінку шукав». Неперевершена гра акторів не дозволяла сміху серед глядачів у залі замовкнути ні на мить.
Журі, до якого входили як вчителі, так і учні, підвело результати конкурсу з нагоди Дня закоханих. 
Звання «Найелегантнішої пари» отримала Лілія Барановської та Віталій Карюк; «Найвеселішої» — Оксана Чорна та Олег Демчина; «Найартистичнішої — Вероніка Жилак та Іван Луцик; 
«Найерудованішою» стала пара у складі Христини Качмар і Тараса Петрика.
Переможцями ж, «Валентином і Валентиною», стали Андрій Юнко та Анастасія Долинна.
Загалом свято було веселе і дуже миле. Ведучі справились на відмінно, учасники старанно виконували усі завдання, а маленькі Купідони лише прикрасили це свято.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

"ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ "ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ Опубліковано: Четвер, 29 Червня 2017 "ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ      Днями вихованці центру літнього відпочинку "Веселий вулик" Жовківського центру творчості їздили в м. Львів, де у "Форумі" подивилися цікавий мультфільм.          А сьогодні у День творчості дивували своїми аплікаціями, піснями, танцями та малюнками.

Переглядів: 782 Коментарів: 0

Відділи освіти

ГО «Об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО». ГО «Об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО». Опубліковано: П`ятниця, 23 Червня 2017 Жовківський районний дитячий центр оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» гостинно зустрів фахівців Жовківського районного центру зайнятості, котрі 20 червня провели виїзний профорієнтаційний захід для учнівської молоді. У таборі ми працювали поруч з представниками ГО «Об’єднання учасників...

Переглядів: 619 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook