Період публікації:

від

до

Категорія:

«Головне у гімнастиці — спритність» (з відкритого уроку у ЦТДЮГ) (фото)

Опубліковано: Вівторок, 21 лютого 2017 

min
max

17 лютого в рамках культурно-мистецького та спортивного проекту «30 спалахів талантів» у спортивному залі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини відбулось відкрите тренування секції художньої гімнастики та показові виступи вихованок під чітким керівництвом тренерів О. Дуднікової та Л. Демченко.

На відкритому тренуванні, що проходило у спортивній залі Погулянки, гімнастки мали змогу показати батькам і усім присутнім, як вони зазвичай тренуються, й продемонструвати, чого навчились у цій сфері.

Після різноманітних вправ, так би мовити розминки, вони вразили публіку своїми індивідуальними програмами (соло) під запальну музику. Як годиться, гімнастки були одягнені в костюми, всипані паєтками, блискітками та бісером, що доповнювали їх образ, увиразнювали зовнішній вигляд. Їхньою метою було виконати різні вправи з предметами: м’ячем, стрічкою, обручами і булавами, – правильно, без промахів.

Як зазначили керівники гуртка: «Головне у гімнастиці – спритність». І можна без сумніву сказати, що усі вихованці справилися з завданнями, були спритними й неординарно виконували вправи.

Завершився відкритий урок груповою вправою під бурхливі оплески глядачів у складі з 5 гімнасток без використання окремих предметів.

Нагадаємо, проект «30 спалахів Талантів» стартував у ЦТДЮГ 15 лютого і триватиме до 15 березня, демонструючи мистецькі досягнення творчих колективів (шкіл, клубів, студій).

Матеріал підготувала Христина Яворська, вихованка гуртка «Практична журналістика» ЦТДЮГ, учениця 11 класу СЗШ № 70 м. Львова

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові на Погулянці відбулася журналістська майстерня (фото) У Львові на Погулянці відбулася журналістська майстерня (фото) Опубліковано: П`ятниця, 10 березня 2017 У рамках культурно-спортивного проекту «30 спалахів талантів» у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини учні Школи журналістики в п’ятницю, 3 березня, мали можливість поділитися своїм журналістським досвідом з підготовки матеріалів різних жанрів, зокрема телевізійних пізнавальних передач. Взяли...

Переглядів: 763 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Школярі Львівщини змагалися у мистецтві з орігамі, паперопластики та комп’ютерної графіки (фото) Школярі Львівщини змагалися у мистецтві з орігамі, паперопластики та комп’ютерної графіки (фото) Опубліковано: П`ятниця, 10 березня 2017 У рамках проекту «30 спалахів талантів» відділ технічної творчості Центру творчості дітей та юнацтва Галичини провів Х командні змагання і заочний конкурс з орігамі, паперопластики та комп’ютерної графіки на першість Львівської області під назвою «Оформлення для подарунка». У змаганнях взяли участь...

Переглядів: 670 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook