Період публікації:

від

до

Категорія:

Санкарі ЛУФК тестували олімпійську трасу

Опубліковано: П`ятниця, 24 лютого 2017 

min
max

У столиці зимової олімпіади-2018 м.Пхьончхані (Південна Корея) 18-19 лютого 2017р. відбувся VIII етап Кубка світу з санного спорту. Отож, санкарська еліта мала можливість примірятись до майбутніх олімпійських об’єктів. Окрім того, напередодні етапу тут пройшов тренувальний тиждень, організований Міжнародною федерацією санного спорту (FIL).

У складі національної збірної України олімпійську трасу Пхьончхана тестували і вихованці Львівського училища фізичної культури.

Найкраще з цим справився Роман Захарків (вип.2011р., на фото), який разом із кременчанином Олександром Оболончиком посів 19 місце у перегонах на двомісних санях. Інший український екіпаж у складі студентів училища Романа Радченкова і Ореста Соботи до основної сітки змагань не відібрався і посів 13 місце у Кубку націй.

Також на рівні Кубка націй – кваліфікації до Кубка світу закінчили змагання українські санкарки: Олена Шхумова (вип.2013р.) показала 16-ий результат, Олена Стецків (вип.2011р.) – двадцять п’ятий, Дарія Гула (ІІІ курс) – тридцять другий.

На завершення збірна України, за яку виступали Шхумова, Оболончик, Захарків і ще один кременчанин Андрій Мандзій, посіла 13 місце у командній естафеті.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4802 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 9 березня 2020 року в день народження Великого Кобзаря українського народу з ініціативи штабу Всеукраїнського об’єднання добровольців й за підтримки відділення НОК України у Львівській області, журналу «РІА-Україна» та інших співорганізаторів у Львівському палаці мистецтв відбувся Шевченківський творчий...

Переглядів: 2130 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook