Період публікації:

від

до

Категорія:

Герої не вмирають

Опубліковано: Понеділок, 27 лютого 2017 

min
max

20 лютого в Україні є днем річниці найстрашніших днів Майдану. Це день вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Цей день, 20 лютого 2014 року навіки увійшов в історію України як день кровопролиття, день, коли у столиці країни в центрі Європи було застосовано вогнепальну зброю проти мирного населення, яке вимагало змін. Цей день став останнім у житті близько сотні українців, які віддали своє життя за нове майбутнє для своєї країни.
24 лютого у Староскварявській ЗОШ в пам'ять про загиблих за майбутнє України класним керівником 6 класу Звір О.П. було проведено вечір пам'яті «Небесна сотня. Герої не вмирають».
Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і вдячність за все, що її бійці зробили для нас. Вони пожертвували своїм життям за щастя інших, за кращу долю для своєї держави. 
В пам'ять про полеглих за майбутнє України учні прочитали патріотичні вірші. Затамувавши подих , присутні переглянули відео сюжети та прослухали майстерно виконані пісні-молитви присвячені подіям того часу, про долі Героїв, які в мирний час віддали своє життя за вільну, незалежну, європейську державу.
На завершення заходу о. Степан Макар поділився своїми спогадами про Майдан та акцентував увагу на тому, аби всі ми у своїх серцях берегли пам’ять про світлі душі тих, хто загинув за наше майбутнє.

Немає коментарів

Схожі статті:

Гавайська вечірка до дня вчителя у Жовківській ЗОШ № 2 Гавайська вечірка до дня вчителя у Жовківській ЗОШ № 2 Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 Коли мова заходить про Гавайські острови, перед очима одразу спливають прекрасні пейзажі. Барвисті заходи сонця, безкрайні простори Тихого океану, пляжі з білосніжним піском, пальмові гаї і гори вкриті зеленню і квітами. Гавайські острови – це не тільки багато моря, піску і зелені, але і багато сонця...

Переглядів: 291 Коментарів: 0

Відділи освіти

День Туризму День Туризму Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 Міжнародний день туризму – дивовижне свято, яке закликає людей з усього світу поїхати відпочивати тільки своєю назвою. Таке торжество з'явилося досить давно, тому не дивно, що у нього з'явилася досить велика історія і чимало традицій.      Традиція святкування з'явилося ще в 1979 році, коли Генеральна...

Переглядів: 276 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook