Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові готуватимуть іт-фахівців зі шкільної парти

Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 

min
max

У Львові цього тижня презентують Інноваційний навчальний комплекс «ІТ-освіта». Створення комплексу ініціював Вищий навчальний заклад «Комп’ютерна Академія Шаг». До його складу ввійшло 14 шкіл міста.

Учні шкіл, які входять в Комплекс, навчатимуться за дворічною навчальною програмою, яка охоплює основи програмування, веб-технології, основи робототехніки, сучасних інформаційних технологій, англійську мову, риторику та критичне мислення. Заняття проводитимуться у форматі коворкінгу. Передбачено проектну роботу у складі команд з фінальною презентацією результатів по завершенню кожного семестру.

Важливо, що кураторами Інноваційно навчального комплексу «ІТ освіта» будуть дві відомі українські ІТ-компанії – SoftServe та EPAM.

До складу координаційної ради комплексу, крім представників навчальних закладів, ввійшли представники міськради Львова та ІТ-індустрії.

Церемонія презентації Комплексу відбудеться 10 березня об 11:00 год. в Актовій залі ВНЗ «Комп’ютерна Академія «ШАГ» (вул. Замарстинівська, 83а).

Довідково:

Учасниками Комплексу є: ВНЗ «Комп’ютерна Академія «ШАГ» та загальноосвітні навчальні заклади м. Львова (НВК «Школа-гімназія «Сихівська», Львівський навчально-виховний комплекс ім. В. Стуса '»спеціалізована школа І ступеня - гімназія міжнародних відносин'», загальноосвітня школа «Берегиня» та загальноосвітні школи № 2, 5, 13, 29, 32, 49, 65, 66, 78, 81, 96 м. Львова).

Комплекс створюється з метою проведення навчально-виховної роботи та формування і реалізації змісту освіти у системі підготовки фахівців для ІТ індустрії, яка у Львові визначена однією із пріоритетних.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відкриють перший в Україні вищий навчальний заклад ІТ-спрямування У Львові відкриють перший в Україні вищий навчальний заклад ІТ-спрямування Опубліковано: Четвер, 15 грудня 2016 У п’ятницю, 16 грудня, у Комп’ютерній Академії ШАГ, що на вул. Замарстинівська, 83а, відбудеться презентація першого в Україні вищого навчального закладу, який буде спеціалізуватися виключно на ІТ-освіті. Початок заходу – об 11:00 год. Також у рамках презентації заплановано публічне обговорення якості...

Переглядів: 1338 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львові презентували освітній ІТ-центр для школярів та вчителів (фото) У Львові презентували освітній ІТ-центр для школярів та вчителів (фото) Опубліковано: Понеділок, 20 березня 2017 У Львові презентували Інноваційний навчальний комплекс «ІТ-освіта» – центр для викладачів та старшокласників, які цікавляться ІТ-індустрією. Призначення комплексу – розробка та реалізація новітніх підходів в освіті у системі підготовки фахівців для ІТ-індустрії. Навчальний комплекс розпочне свою роботу...

Переглядів: 746 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook