Період публікації:

від

до

Категорія:

Інформаційні зустрічі

Опубліковано: Четвер, 09 березня 2017 

min
max

 В зв'язку з поширенням небезпечних ігор в соціальних мережах, з метою запобігання правопорушень серед учнівської молоді нещодавно в нашій школі побували інспектор з ювенальної превенції сектору превенції патрульної поліції Жовківського ВП ст. лейтенант поліції Цимбала І.Б. та майор поліції ДОП А.Полоцький.

Учні прослухали цікаву бесіду про свої права та обов'язки,задали запитання, які цікавили їх, і отримали на них відповіді.Також було проведено і індивідуальні бесіди з окремими учнями.

Організатором заходу був вчитель правознавства А.М.Вовкун.

Немає коментарів

Схожі статті:

"ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ "ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ Опубліковано: Четвер, 29 Червня 2017 "ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ      Днями вихованці центру літнього відпочинку "Веселий вулик" Жовківського центру творчості їздили в м. Львів, де у "Форумі" подивилися цікавий мультфільм.          А сьогодні у День творчості дивували своїми аплікаціями, піснями, танцями та малюнками.

Переглядів: 797 Коментарів: 0

Відділи освіти

ГО «Об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО». ГО «Об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО». Опубліковано: П`ятниця, 23 Червня 2017 Жовківський районний дитячий центр оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» гостинно зустрів фахівців Жовківського районного центру зайнятості, котрі 20 червня провели виїзний профорієнтаційний захід для учнівської молоді. У таборі ми працювали поруч з представниками ГО «Об’єднання учасників...

Переглядів: 636 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook