Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині визначили переможців обласного чемпіонату з важкої атлетики

Опубліковано: Вівторок, 14 березня 2017 

min
max

Днями у Жидачівському міському палаці культури «Папірник» завершились змагання серед найсильніших юніорів та юнаків-важкоатлетів Львівської області. Цього року у чемпіонаті взяли понад 100 юнаків та 25 дівчат, які представляли збірні команди Львова, Жидачева, Стрия, Борислава, Дублян, Сваляви (Закарпатська область), Коломиї (Івано-Франківська область) та Вараша (Рівненська область). Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Так, найсильнішими за сумою очок серед дівчат віком до 18 років у турнірі виявилися львів’янки Вікторія Гринчук та Діана Юркевич, які посіли 2 та 3 місця відповідно. Серед хлопців перше місця посіли Олег Махмудов (1 місце) та Богдан Гоза (3 місце) із Жидачева.

Переможницями серед юніорок віком до 20 років стали львів’янки Ярина Петрук, Тетяна Цяпко, Діана Юркевич, Маргарита Закашевська, Юлія Тіщенко, Діана Нагорнюк та Марія Короткевич з Жидачева. Серед юніорів віком до 20 років переможцями стали Орест Романів, Володимир Галій, Євстахій Тижбір, Олег Махмудов, Богдан Гоза з Жидачева та львів’яни Олег Козюпа і Тарас Кінах.

За результатами змагань тренерська рада визначила персональний склад команди юніорів, які цього року представлятимуть Львівську область на всеукраїнських змаганнях 20-24 березня у місті Запоріжжі.

Зазначимо, що співорганізаторами змагань було управління фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації, відділення НОК України у Львівській області, Львівська обласна федерація важкої атлетики, Жидачівські районна адміністрація, рада та міська рада.

Немає коментарів

Схожі статті:

Збірна команда Львівщини успішно виступила в юніорському чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Збірна команда Львівщини успішно виступила в юніорському чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Опубліковано: Субота, 23 Червня 2018 Збірна команда Львівської області у складі 8 спортсменів зі Львова та Дрогобича взяла участь у чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці, що відбувся 12-16 червня у м. Генічеську. Загалом змагалося понад 90 спортсменів, які представляли збірні команди Житомирської, Львівської, Харківської,...

Переглядів: 701 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Визначилися переможці всеукраїнських змагань з кульової стрільби «Юний динамівець – 2018» (фото)й Визначилися переможці всеукраїнських змагань з кульової стрільби «Юний динамівець – 2018» (фото)й Опубліковано: Вівторок, 12 Червня 2018   Упродовж 7-9 червня в стрілецькому тирі «Динамо» у м. Львові тривав особисто-командний чемпіонат ФСТ «Динамо» України «Юний динамівець» зі стрільби кульової з пневматичної зброї серед юнаків та дівчат 2000 р.н. та молодших. Такі змагання відбулися за підтримки Національного Олімпійського Комітету...

Переглядів: 776 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook