Період публікації:

від

до

Категорія:

У департаменті освіти і науки ЛОДА відбулася зустріч з експертом Європейського фонду освіти

Опубліковано: Вівторок, 14 березня 2017 

min
max

В рамках проекту Європейського фонду освіти «Децентралізація професійно-технічної освіти України» у понеділок, 13 березня, відбулася робоча зустріч директора департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомири Мандзій та експерта Європейського фонду освіти (ЄФО) Піріти Вуорінен.

Також у заході взяли участь представники Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області, керівники професійно-технічних навчальних закладів та представник приватного сектору – керівник Молодіжного навчального центру ім. І. Боско.

Учасники зустрічі проаналізували першочергові питання, що виникають у процесі реформування системи професійно-технічної освіти.

Нагадаємо, перша велика ініціатива українського уряду щодо децентралізації великою мірою стосується децентралізації системи профтехосвіти. Децентралізація є інструментом для реалізації більш загальної реформи системи ПТО у відповідності до потреб економіки та у поєднанні з ініціативами у сфері підготовки робітничих кадрів, розвитку малого і середнього підприємництва та регіонального розвитку.

Зазначимо, що експерт Європейського фонду освіти Піріта Вуорінен перебуває у Львові з робочою поїздкою впродовж 13-14 березня. Метою візиту є обговорення потенційної підтримки ЄФО в регіоні.

Результати обговорень та напрацювань фокус-груп проекту Європейського фонду освіти будуть використані для перегляду законодавства ПТО, зокрема ролі, складу, функцій та обов'язків регіональних рад ПТО.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівщина співпрацюватиме з литовською компанією «JOSTRA» у сфері освіти Львівщина співпрацюватиме з литовською компанією «JOSTRA» у сфері освіти Опубліковано: Вівторок, 23 жовтня 2018 22 жовтня голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками литовської компанії «JOSTRA». Очільник Львівщини подякував бізнес-делегації за підтримку Литвою України і наголосив на важливості реалізації спільних проектів, зокрема у сфері освіти. «В 35 закладах з 50 щонайменше за однією...

Переглядів: 691 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Львівщина співпрацюватиме із литовськими експертами у проекті «Досвід Литви для України – нові можливості співпраці з ЄС» Львівщина співпрацюватиме із литовськими експертами у проекті «Досвід Литви для України – нові можливості співпраці з ЄС» Опубліковано: Середа, 26 вересня 2018 Сьогодні, 26 вересня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із литовськими експертами проекту «Досвід Литви для України – нові можливості співпраці з ЄС», аби узгодити напрями подальшої співпраці. Очільник області подякував гостям за підтримку України у її боротьбі за територіальну...

Переглядів: 553 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook