Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся випуск студентів (фото)

Опубліковано: Вівторок, 14 березня 2017 

min
max

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся традиційний випуск студентів - молодших спеціалістів зі спеціальностей «Готельне обслуговування» та «Виробництво харчової продукції».

У приміщенні коледжу з вітальним словом до випускників звернулась директор коледжу Наталія Зубко: «От і настав цей незвичайний день в нашій кооперативній родині. День святковий, радісний, веселий і, водночас, сумний. День розставання з навчальним закладом, рідними друзями та наставниками. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання.

Адже приходить час, коли єдина стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки, відкриються тисячі доріг, де кожен обере свій особистий життєвий шлях. Ви отримали дипломи зі спеціальностями, які необхідні на сьогодні для країни. Випускний вечір – важлива подія для усіх в кооперативному коледжі. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. На шляху до диплому було багато різного і, хочеться сподіватися, важливого і корисного для наших випускників, кожен з них займе своє особливе місце в історії коледжу та зробить вагомий крок в розбудові нації.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди закінчення навчання у коледжі та здобуття фахового рівня молодшого спеціаліста. Нехай час, який був проведений разом з нами, назавжди залишиться в ваших серцях, а ті знання, що ви здобули у виші, будуть вам у пригоді та сприятимуть у виборі життєвого та професійного шляху і допоможуть у досягнені задуманих цілей. Нехай у всьому вам допомагає Бог!»

Наказ про закінчення Львівського кооперативного коледжу економіки і права та про присвоєння випускникам кваліфікації «Молодший спеціаліст» зачитала заступник директора з навчальної роботи Леся Федак, а завідувачі відділень вручили дипломи.

Кращі студенти були нагороджені подяками та грамотами за активну участь в науковій, громадській, культурно-масовій роботі, за успіхи, досягненні у спорті.

До привітань долучились представники від Львівської обласної спілки споживчих товариств: «Від щирого серця вітаємо Вас із закінченням кооперативного коледжу і початком дорослого життя. Можливо, ще не до кінця усвідомлюєте, але саме зараз Ви вперше стоїте на порозі нового важливого етапу свого життя – вибору. Хто піде вчитися далі, хто працювати – вам вирішувати. У вашому житті не один вирішальний та відповідальний крок необхідно буде зробити. Намагайтесь так поступати, щоб кожного разу вибір був ваш правильним, адже майбутнє нашої нації залежить від вас. Якою стане наша держава – вирішувати молодим професіоналам. Бажаємо, щоб всі мрії ваші здійснилися, побільше вам оптимізму, натхнення, наснаги, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих злетів, щедрої долі, вірних друзів, життєвої енергії, щоб на вашому шляху не зустрічалась зрада та не було розчарувань, не зупиняйтеся на досягнутому, а продовжуйте кооперативну освіту. Успіхів всім! І вдало зробити наступний важливий крок в житті! У добру путь, випускники! З Божим благословенням Вас!»

Також з привітанням виступили Леся Федак, заступник директора з навчальної роботи, Оксана Шура, завідувач технологічного відділення та готельно-ресторанної справи, Наталія Кутна, голова об’єднаного профкому, та Ігор Бішко, заступник директора з виховної роботи: «Ми усі ще раз вітаємо вас – тих, хто власними подальшими успіхами, злетами і трудовими подвигами примножить славу вітчизняної освіти і нашого закладу. Ми щиро віримо у те, що виконали соціальне замовлення науки нашої держави і ви гідно поповните ряди молодої інтелектуальної еліти. В цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, миру, злагоди та натхнення на вашому подальшому життєвому шляху».

Нагоду виступити на заході мали можливість і куратори випускних груп Соломія Митник та Людмила Плугіна. При спілкуванні наголосили: «Куди б вас не завела доля, пам'ятайте завжди свою колиску дитинства, свій вишкіл юності – свою Незалежну, Славну Україну та рідний коледж. Нехай вас супроводжують все життя успіхи у професійному та особистому житті, а доля буде прихильною.

Від імені усіх випускників зі словами вдячності коледжу виступили випускники: «Ми щиро вдячні адміністрації, викладачам та всім працівникам коледжу за ваш внесок у наше професійне майбутнє, за те, що попри все завжди в нас вірили, підтримували, допомагали, мотивували. Наставникам та педагогам за те, що вклали свою душу і любов в наше навчання. Ми, в свою чергу, будемо намагатись зробити все можливе, щоб втілити у життя наші знання і допомогти нашій Україні вийти з кризи і стати ще кращою».

До привітань долучилися батьки, викладачі, студенти, представники студентського самоврядування вишу та всі бажаючі.

Завершилися урочистості святковим концертом, який організували керівники художньої самодіяльності та вокального гуртка коледжу Роман Голиш. До концерту були залучені як студенти, так і випускники вишу.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся випуск студентів (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся випуск студентів (фото) Опубліковано: Понеділок, 02 квітня 2018 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся традиційний випуск молодших спеціалістів – фахівців з готельного обслуговування. Від імені директора коледжу Наталії Зубко з вітальним словом до випускників звернулась заступник директора з навчальної роботи та виробничої практики Леся...

Переглядів: 379 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Випуск студентів у Львівському кооперативному коледжі економіки і права (фото) Випуск студентів у Львівському кооперативному коледжі економіки і права (фото) Опубліковано: Вівторок, 15 березня 2016 Цими днями у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся традиційний випуск студентів – молодших спеціалістів з спеціальностей «Готельне обслуговування» та «Виробництво харчової продукції». З вітальним словом до випускників звернулася директор коледжу Зубко Наталія Павлівна: «От...

Переглядів: 11227 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook