Період публікації:

від

до

Категорія:

Випуск студентів у Львівському кооперативному коледжі економіки і права (фото)

Опубліковано: Вівторок, 15 березня 2016 

min
max

Цими днями у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся традиційний випуск студентів – молодших спеціалістів з спеціальностей «Готельне обслуговування» та «Виробництво харчової продукції».

З вітальним словом до випускників звернулася директор коледжу Зубко Наталія Павлівна: «От і настав цей незвичайний день в нашій кооперативній родині. День святковий, радісний, веселий і водночас сумний. День розставання з навчальним закладом, рідними друзями та наставниками.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди закінчення навчання у коледжі та здобуття фахового рівня молодшого спеціаліста. Нехай час, який був проведений разом із нами, назавжди залишиться в ваших серцях, а ті знання, що ви здобули у виші, будуть вам у пригоді та сприятимуть у виборі життєвого та професійного шляху і допоможуть у досягнені задуманих цілей».

До привітань долучились представники від Львівської обласної спілки споживчих товариств: «Від щирого серця вітаємо вас із закінченням кооперативного коледжу і початком дорослого життя. Можливо, ще не до кінця усвідомлюєте, але саме зараз ви вперше стоїте на порозі нового важливого етапу свого життя – вибору. Хто піде вчитися далі, а хто працювати – вам вирішувати. У вашому житті не один вирішальний та відповідальний крок необхідно буде зробити. Намагайтесь так поступати, щоб кожного разу вибір був ваш правильним, адже майбутнє нашої нації залежить від вас. Якою стане наша держава – вирішувати молодим професіоналам. Бажаємо, щоб усі мрії ваші здійснилися, побільше вам оптимізму, натхнення, наснаги, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих злетів, щедрої долі, вірних друзів, життєвої енергії, щоб на вашому шляху не зустрічалась зрада та не було розчарувань, не зупиняйтеся на досягнутому, а продовжуйте кооперативну освіту. Успіхів всім! І вдало зробити наступний важливий крок в житті!»

Завітали на свято випускників й гості з Львівської комерційної академії, а саме: ректор Куцик Петро Олексійович, проректор Барна Марта Ігорівна та декан Товарознавчо-комерційного факультету Гаврилишин Володимир Володимирович. Гості розповіли про свій навчальний заклад, про навчально-виховний процес та матеріально-технічну базу в академії. При спілкуванні наголосили: «Куди б вас не завела доля, пам'ятайте завжди свою колиску дитинства, свій вишкіл юності – свою Незалежну, Славну Україну та рідний коледж. Нехай вас супроводжують все життя успіхи у професійному та особистому житті та доля буде прихильною. У добру путь, випускники! З Божим благословенням вас!»

Також з привітанням виступили: завідувач технологічного відділення та готельно-ресторанної справи Шура Оксана Михайлівна, заступник директора з навчальної роботи Федак Леся Володимирівна, заступник директора з навчально-методичної роботи Леськів Ігор Степанович та заступник директора з виховної роботи Бішко Ігор Володимирович: «Ми усі ще раз вітаємо вас – тих, хто власними подальшими успіхами, злетами і трудовими подвигами примножить славу вітчизняної освіти і нашого закладу. Ми щиро віримо у те, що виконали соціальне замовлення науки нашої держави, і ви гідно поповните ряди молодої інтелектуальної еліти. У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, миру, злагоди та натхнення на вашому подальшому життєвому шляху».

Нагоду виступити мали куратори Глущак М.М. та Куян Н.П.

Від імені усіх випускників зі словами вдячності коледжу виступила випускниця групи Ог-22 Мар’яна Левчук: «Ми щиро вдячні адміністрації, викладачам та всім працівникам коледжу за ваш внесок у наше професійне майбутнє, за те, що попри все завжди в нас вірили, підтримували, допомагали, мотивували. Наставникам та педагогам – за те, що вклали свою душу і любов в наше навчання. Ми, в свою чергу, будемо намагатись зробити все можливе, щоб втілити у життя наші знання і допомогти нашій Україні вийти з кризи і стати ще кращою».

До привітань долучилися батьки, викладачі, студенти, представники студентського самоврядування вишу та всі бажаючі.

Завершилися урочистості святковим концертом, який організували керівники художньої самодіяльності та вокального гуртка коледжу Роман Орестович Баховський та Роман Андрійович Голиш. До концерту були залучені як студенти, так і випускники вишу.

Нехай в усьому Вам допомагає Бог, дорогі наші випускники! В добру путь!

Матеріал підготував Михайло Голубка, голова циклової комісії фінансів та кредиту, викладач вищої категорії Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Творчий пошук студентів – курс на ефективність та якість освіти (фото) Творчий пошук студентів – курс на ефективність та якість освіти (фото) Опубліковано: П`ятниця, 20 травня 2016 Викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права (голова циклової комісії Маньків Олена) організували шосту студентську науково-пошукову конференцію на тему: «Творчий пошук студентів – курс на ефективність та якість освіти». «Світ, який нас...

Переглядів: 4258 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права пройшли курси підвищення кваліфікації (фото) Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права пройшли курси підвищення кваліфікації (фото) Опубліковано: Четвер, 17 березня 2016 Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права, при сприянні Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та підтримки Львівської обласної спілки споживчих товариств, пройшли курси підвищення кваліфікації для викладачів ВНЗ І-ІІ р.а. на базі Технологічного коледжу ДВНЗ «Національний...

Переглядів: 10617 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook