Період публікації:

від

до

Категорія:

Представників Львівського національного аграрного університету нагороджено за підсумками «Універсіади Львівщини – 2016» (фото)

Опубліковано: Четвер, 16 березня 2017 

min
max

Нещодавно до Львівського національного аграрного університету завітали президент Львівського обласного спортивного товариства «Гарт» Богдан Юхницький та провідний спеціаліст Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, виконавчий секретар ЛОО СТС «Гарт» Наталія Слимак, щоб привітати працівників і керівництво вишу із високим досягненням – першим місцем у ІІ-й групі у загальному заліку «Універсіади Львівщини – 2016».

У присутності викладачів кафедри фізичного виховання та студентів-спортсменів університету Богдан Юхницький привітав з перемогою, вручив ректорові Львівського національного аграрного університету, академіку НААНУ Володимиру Снітинському кубок за перше місце (ІІ група) у комплексному заліку «Універсіади Львівщини – 2016», а також подяку «За сприяння розвитку спорту серед студентської молоді». У своєму зверненні до присутніх Б. Юхницький побажав подальшого розвитку фізичної культури університету та успішних виступів студентів не лише в обласних, а й в Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Володимир Снітинський висловив щиру подяку студентам-спортсменам за успішні виступи на змаганнях та примноження спортивних традицій університету.

Переможців також привітали голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ЛНАУ Олег Андрушків та завідувач кафедри фізичного виховання Андрій Шандор.

Залишається сподіватися, що студенти-аграрії успішно представлятимуть Львівщину на цьогорічних всеукраїнських стартах.

За інформацією Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 Цими днями на кортах львівського Палацу спорту «Україна» відбувся всеукраїнський відкритий Кубок Львівської облорганізації ФСТ «Україна» з тенісу пам’яті Заслуженого тренера України Федора Григоровича Кулечка. В турнірі, який традиційно проводиться з 2000 року, взяли участь 98 учасників з 13 міст...

Переглядів: 1052 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1232 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook