Період публікації:

від

до

Категорія:

Військово-морський ліцей запрошує на навчання

Опубліковано: Понеділок, 03 квітня 2017 

min
max

1 вересня 2014 року Військово-морський ліцей відновив свою роботу у місті Одеса та успішно продовжує працювати над вихованням майбутніх захисників Вітчизни, які є патріотами своєї держави i пов’язують своє майбутнє з її захистом.

80 % керівного складу i викладачів – це військовослужбовці i працівники, вийшли з окупованої території Автономної Республіки Крим та виховують гідних громадян незалежної країни.

Військово-морський ліцей є державним загальноосвітнім навчальним закладом ІІІ ступеня з військово-професійною спрямованістю навчання та допрофесійної підготовки, що передбачає проведення поглибленої допризовної та посиленої підготовки i виховання в юнаків готовності до військової служби. Навчання в ліцеї сприяє формуванню у молоді високої патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання громадського i конституційного обов’язку щодо захисту національних інтересів України.

Робота колективу ліцею спрямована на формування i розвиток соціально зрілої, творчої особистості з активною громадянською позицією, почуттям національної самосвідомості, а також створення умов для оволодіння систематизованими знаннями про природу, людину, суспільство, культуру тощо.

Право для вступу до ліцею мають юнаки – громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів середньої загальноосвітньої школи та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров'я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України. Слід зазначити, пільги для вступу мають юнаки з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей військовослужбовців, які загинули або померли внаслідок отриманих ран чи при виконанні службових обов’язків, діти військовослужбовців та військовослужбовців-учасників антитерористичної операції, діти, у яких немає одного з батьків, діти з багатодітних сімей, діти учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, переселенці із зони проведення антитерористичної операції та Автономної Республіки Крим.

Детальну інформацію можна отримати на сайті: http://vml.org.ua та за телефонами: (048) 748-10-60, 095-81-65-506, 097-91-63-559, або завітавши за адресою: 65062, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14.

Немає коментарів

Схожі статті:

Про інтернет-довідник для учня, - KudaPostupat.ua Про інтернет-довідник для учня, - KudaPostupat.ua Опубліковано: Четвер, 02 січня 2020 В Україні розпочав роботу інтернет-довідник для школярів, студентів, абітурієнтів та їх батьків KudaPostupat.ua (5 746 Університетів, 36 країн Європи та України, по 510 містах). Це платформа, на якій сконцентрована уся інформація про ВНЗ України та Європи, та можливість обрати омріяний заклад для...

Переглядів: 1254 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

Медичне училище «Медик» запрошує на День відкритих дверей Медичне училище «Медик» запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: Середа, 18 квітня 2018 У суботу, 21 квітня, в медичному училищі «Медик» відбудеться День відкритих дверей. Початок заходу – о 12:00 год. за адресою: м. Львів, вул. Поліщука, 76. У програмі – ознайомлення з Правилами прийому в 2018 році, матеріально-технічною базою училища, зустріч із викладачами. Додаткова інформація...

Переглядів: 584 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook