Період публікації:

від

до

Категорія:

Разом до здорового способу життя

Опубліковано: Понеділок, 03 квітня 2017 

min
max

 Нещодавно у Львівському училищі фізичної культури відбувся другий велнес-тренінг по формуванню «ціннісного ставлення юнацтва і молоді до власного здоров’я та фізичної підготовленості» на виконання Національної стратегії «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація». Саме в такий спосіб реалізується спільний проект нашого закладу та бібліотеки-філії №10 (завідувач Марина Старощук) ЦБС для дітей м. Львова «Назустріч здоров’ю».

В цей раз читачів бібліотеки №10 гостинно приймали вихованці відділення вільної боротьби (вихователь Лариса Замлинська, вчитель спорту Сергій Слюсаренко). Насамперед Сергій Слюсаренко показав гостям зал для тренувань спортсменів, розповів про досягнення вихованців училища. Далі кожен охочий залучився до тренувального процесу: діти випробовували власні сили у різноманітних вправах і навіть поборолися на килимі!

Згодом емоційність зустрічі перенеслась у читальну залу бібліотеки, де гості і господарі взяли участь в інтелектуальних розвагах: складали прислів’я про здоров’я, активно відповідали на питання вікторини «Формула здоров'я», дискутували на тему «Чи вмію я бути здоровою людиною?» і вгадували вміст таємничих скриньок!

Вгамувати пристрасті вправно вдалося психологу Олені Наконечній, яка вчила присутніх виходити з емоційного стану, занурюючись у тишу. А ще розповіла про психічне здоров’я людини, провела цікаві тренінги.

 Завідувач бібліотеки Олена Сторожук познайомила учасників заходу з книжковою експозицією « Здоровим бути круто!» та провела огляд добірки книжок з історії львівського спорту. 

У підсумку і господарі, і гості  дійшли висновку, що бути здоровим – красиво, модно, стильно. А сучасний еталон краси – здорова людина, яка обирає здоровий спосіб життя.

Захід проведено у межах декади «Екомарафон».

Підготувала Олена Сторожук

Світлини (http://www.ufk.lviv.ua/ua-photogallery-Nazustrich_zdoroviu.html) Сергія Слюсаренка

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4794 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 9 березня 2020 року в день народження Великого Кобзаря українського народу з ініціативи штабу Всеукраїнського об’єднання добровольців й за підтримки відділення НОК України у Львівській області, журналу «РІА-Україна» та інших співорганізаторів у Львівському палаці мистецтв відбувся Шевченківський творчий...

Переглядів: 2122 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook