Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівській політехніці відбулися Наукові фестини (фото)

Опубліковано: Понеділок, 24 квітня 2017 

min
max

У суботу, 22 квітня, у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся третій фестиваль науки та інтелекту «Наукові фестини».

Захід зібрав кількасот учасників, які мали змогу насолодитися як науковими здобутками та винаходами, що їх презентували усі інститути та коледжі Політехніки, так і мистецькими акціями та дійствами, які відбувалися по всій території поблизу головного корпусу університету.

«Наукові фестини, які відбуваються в нашому університеті вже кілька років поспіль, відкривають нові грані можливостей Політехніки, демонструючи всім, що наука – це цікаво, захоплююче й перспективно. Кожен інститут, напрям, спеціальність мають власний шлях розвитку, потужні напрацювання, відомі не лише в Україні, а й далеко за її межами. Львівська політехніка розвивається технологічно та науково завдяки талановитій та ініціативній молоді, яка є постійним потоком енергії та підживлює наш університет, надихає до нових звершень», - наголосив у вітальному слові ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало.

Під час фестивалю відбулося надзвичайно багато різноманітних заходів. Зокрема, усі 16 навчально-наукових інститутів університету, які запрошували гостей до своїх наметів, продемонстрували, що наука – це зовсім не нудно, а навпаки – цікаво й перспективно. Кожен із інститутів демонстрував учасникам свої актуальні й перспективні наукові досягнення, розробки і винаходи.

Також були організовані екскурсії інститутами та бібліотеками, майстер-класи з виготовлення витинанок, із фелтинґу, із бальних танців, конкурс стріт-арту. Відвідувачі мали можливість зіграти у шахи з гросмейстером, переглянути показ мод, спортивні змагання, екстремальне шоу та ін. Окрім цього, у рамках Фестин відбулося відкриття ІІ міжнародного англомовного дебатного турніру Lviv Ореn.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівська політехніка запрошує на свято знань та інтелекту Львівська політехніка запрошує на свято знань та інтелекту Опубліковано: Середа, 18 квітня 2018 У п'ятницю, 20 квітня, на території, прилеглій до головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (вул. С. Бандери, 12) вчетверте поспіль пройдуть традиційні Наукові фестини. Урочисте відкриття свята науки та інтелекту відбудеться об 11:00 год. Цьогорічна програма Наукових фестин...

Переглядів: 758 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівській політехніці відбудуться Наукові фестини У Львівській політехніці відбудуться Наукові фестини Опубліковано: Середа, 19 квітня 2017 У суботу, 22 квітня, на території, прилеглій до головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка», утретє поспіль пройдуть традиційні Наукові фестини. Урочисте відкриття свята науки й інтелекту відбудеться о 10:00 год. Цьогорічна програма Наукових фестин – насичена й різноманітна....

Переглядів: 573 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook