Період публікації:

від

до

Категорія:

Освітянські діалоги на тему: «Методологія та інноваційні підходи у викладанні основ економічних знань»

Опубліковано: Четвер, 27 квітня 2017 

min
max

26 квітня 2017р.Львівський обласний Будинок учителя спільно з економічним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка провів освітянські діалоги на тему: «Методологія та інноваційні підходи у викладанні основ економічних знань» для вчителів предмету «Основи економіки» Львівщини.

         Освітянські діалоги вели – доцент економічних наук, професор кафедри аналітичної економії та міжнародної економіки Грабинська І.В. та доцент кафедри економічної теорії, кандидат економічних наук Моряк Т.П.

         Ринкова трансформація економіки України та її входження в світову економіку вимагає докорінної перебудови внутрішнього змісту викладання та підготовки фахівців. Основи економічних знань потрібні кожній людині, оскільки жити в суспільстві та бути відірваним від економічних процесів неможливо. Хоч ким би Ви не були, Вас так чи інакше торкатимуться різноманітні житейські проблеми пов’язані зі сферою людського життя, яку називають господарською діяльністю, або економікою.

         Серед освітян області постає питання методології викладання основ економічних знань, адже в загальноосвітніх школах предмет «Основи економіки» викладають не фахівці з економічною освітою, а вчителі-предметники (здебільшого математики). З доповіддю про основи економічної теорії та практичне їх використання у ході викладання виступила доцент Моряк Т.П., а професор Грабинська І.В. показала практичні цікаві задачі, які можуть розв’язати учні старших класів, використовуючи приклади з їхнього повсякденного життя.

         У ході освітянських діалогів учителям було роздано методичні матеріали, програми та надано бібліографічну довідку підручників з економіки в системі інтернет бібліотеки.

Немає коментарів

Схожі статті:

Проведення освітянських діалогів Проведення освітянських діалогів Опубліковано: Середа, 17 жовтня 2018 Днями у Львівському обласному Будинку вчителя відбулися освітянські діалоги на тему: «Методика організації інтерактивних уроків суспільствознавчих предметів для розвитку історичних уявлень. Інтерактивний урок до створення ЗУНР». Освітянські діалоги вела вчитель-методист Васільєва А.В. Інтерактивні...

Переглядів: 361 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Освітянські діалоги: "Львівське рондо" (фото) Освітянські діалоги: "Львівське рондо" (фото) Опубліковано: Понеділок, 19 лютого 2018 У приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя відбулися освітянські діалоги на тему: «Впровадження нових форм та методів позакласної роботи для вчителів історії України. Львівське рондо». У ході освітянських діалогів були представлені сучасні методи виховання дітей. У ході уроків та позашкільної...

Переглядів: 464 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook