Період публікації:

від

до

Категорія:

Визначено переможців Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?» серед школярів (фото)

Опубліковано: Четвер, 27 квітня 2017 

min
max

Днями у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини фінішували змагання ХІХ Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?» серед школярів.

Організаторами чемпіонату виступили Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації, громадська організація «Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості» (ЛОЛІТ) та Центр творчості дітей та юнацтва Галичини (ЦТДЮГ).

У фіналі чемпіонату взяло участь 26 команд, 18 з них – переможці Шкільної ліги «Що? Де? Коли?» – турніру, який розпочався ще у грудні 2016 року і тривав до березня 2017 року. Загалом у Шкільній лізі протягом сезону ігор взяло участь 96 команд з різних міст та районів області. Ще 8 команд потрапило до фінальної частини шкільного чемпіонату через низку місцевих відбіркових турнірів. Таким чином, регіонально у змаганнях були представлені: Львів, Самбір, Трускавець, Червоноград, а також Бродівський, Городоцький, Жидачівський, Жовківський, Кам’янка-Бузький, Мостиський, Пустомитівський, Радехівський, Сокальський, Стрийський, Турківський та Яворівський райони.

Цього року турнірна дистанція чемпіонату складалася із 36 запитань, які підготували для львівських школярів автори із Харкова, Києва, Гомеля, Тернополя та Львова. Складність підготовлених завдань підтверджує той факт, що краща команда турніру відповіла тільки на 14 запитань. Попри це, чудова атмосфера, яка панувала в залі, та цікава інформація, що стала основою для завдань, не давали командам нудьгувати.

Кращою командою ХІХ Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?» у безкомпромісні боротьбі стала команда «Астра» Новояворівського НВК (капітан – Денис Глова, тренер – Шипка Наталія Михайлівна). Ця перемога стала першою для яворівських команд за багатолітню історію турніру. На другому місці у змаганнях фінішувала команда «Диванні аналітики» Жидачівського НВК (капітан – Олена Огоновська, тренер – Михайлюк Ольга Василівна). Жидачівщина вдруге поспіль підтверджує реноме одного з найсильніших інтелектуальних шкільних районів Львівської області. Правда, минулоріч представник Жидачева піднявся на найвищу сходинку подіуму. Бронзовим призером чемпіонату у цьому році стала команда «Intelligent 6» Ходорівської ЗОШ № 1 (капітан – Богдан Іваськевич, тренер – Бардигула Світлана Ярославівна).

Командам переможцям були вручені пам’ятні кубки та книги, які надала Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості, а також дипломи Департаменту освіти та науки Львівської облдержадміністрації. Почесними дипломами відзначені усі часники фінальної частини ХІХ Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?».

Окремо були нагороджені і цьогорічні переможці турніру Шкільної ліги «Що? Де? Коли?». Золоті медалі дісталися команді «Капітан в шоці» Львівського фізико-математичного ліцею (капітан – Володимир Чернецький, тренер – Копильчак Богдан Володимирович), срібні – команді «Мисливці за знаннями» Судововишнянського НВК (капітан – Юрій Івасько, тренер – Чиж Надія Юліанівна), бронзові – «V.V.V.» Червоноградського будинку дитячої та юнацької творчості (капітан – Олександр Копоть, тренер – Кузик Марія Василівна). Нагороди вручив президент ГО ЛОЛІТ, педагог ЦТДЮГ Володимир Жмурко.

Оргкомітет дякує усім, хто долучився до проведення змагань у цьому сезоні, зокрема кураторам Шкільної ліги – Йонці Олегу Михайловичу та Войтюку Володимировичу, директору Центру творчості дітей та юнацтва Галичини Кузику Олегу Євгеновичу, а також головному спеціалісту Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Босак Лесі Михайлівні. Особлива подяку усім педагогам, що долучилися до підготовки команд юних інтелектуалів, та самим дітям за їх щире бажання до освоєння нових знань у нетривіальній формі.

Додаток:

Немає коментарів

Схожі статті:

Команда Червоноградського будинку учнівської творчості – чемпіон області з гри «Що? Де? Коли?» (фото) Команда Червоноградського будинку учнівської творчості – чемпіон області з гри «Що? Де? Коли?» (фото) Опубліковано: Понеділок, 23 квітня 2018 14 квітня у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини пройшли змагання ХХ Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?» серед школярів. Організаторами чемпіонату виступили Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації та громадська організація «Львівська обласна ліга інтелектуальної...

Переглядів: 891 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Відбувся IX чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед педпрацівників професійної освіти (фото) Відбувся IX чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед педпрацівників професійної освіти (фото) Опубліковано: П`ятниця, 16 Червня 2017 15 червня Львівським державним Будинком техніки на базі Львівського вищого професійного художнього училища проведено інтелектуальні змагання з гри «Що? Де? Коли?» серед педагогічних працівників профтехосвіти. У змаганнях взяли участь 14 команд навчальних закладів міста Львова та області. Інтелектуальні...

Переглядів: 1136 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook