Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасник І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції

Опубліковано: П`ятниця, 05 травня 2017 

min
max

Нещодавно на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбулась І Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи розвитку економічних суб’єктів в нестабільному економічному середовищі».

Мета конференції – обговорення актуальних проблем економічного, соціального, екологічного та інноваційного розвитку суб’єктів економічної системи.

Основне завдання – консолідація наукових досягнень, направлених на розробку рекомендацій щодо рішення проблем розвитку суспільства в умовах нестабільного економічного середовища.

На конференції працювали секції за такими тематичними напрямками: 1. Стратегія та перспективи управління розвитком підприємств: досвід та сучасні реалії. 2. Складові та компоненти інноваційного розвитку національної економіки в умовах нестабільного економічного середовища. 3. Фінансова політика: проблеми і перспективи удосконалення. 4. Маркетинг і менеджмент підприємницької діяльності. 5. Інноваційний розвиток в Україні: наявний потенціал і ключові питання його реалізації. 6. Економіка природокористування та охорона навколишнього середовища: сучасні концепції. 7. Актуальні питання теорії і практики застосування інформаційних технологій та математичних методів і моделей в економіці.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представив викладач вищої категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Михайло Голубка. У своїй доповіді на тему: «Сутність та поняття економічних знань» викладач зазначив, що в знаннях людини втілені уміння і пов’язана з ними діяльність. Тобто знаннями є і результат, і процес. Очевидно, що під знаннями варто розуміти кінцеві результати пізнання людини, виражені в її уявленні, поняттях, а також її судженнях і теорії. Отже, під поняттям «знання» розглядається продукт деякої діяльності людини, який може виступати результатом і процесом водночас.

Учасники конференції з великою зацікавленістю сприйняли доповіді, відмітивши їх високий науковий рівень та конкретну практичну спрямованість. Загалом за підсумками роботи конференцій доповідачі обмінялись практичними напрацюваннями та теоретичними моделями розвитку економічних суб’єктів в нестабільному економічному середовищі. Всі доповіді опубліковані в збірнику тез наукових робіт учасників І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції та розміщені в електронному форматі на сайті Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського, як електронне видання.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладач Львівського кооперативного коледжу – учасник міжнародної науково-практичної інтернет-конференції Викладач Львівського кооперативного коледжу – учасник міжнародної науково-практичної інтернет-конференції Опубліковано: П`ятниця, 04 січня 2019 На базі Львівського інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП» відбулась Міжнародна науково-практична інтернет-конференція на тему: «Актуальні проблеми економіки та управління в умовах системної кризи», яку організувала кафедра економіки та підприємництва (зав. каф. Наталія Магас). Співорганізаторами наукового заходу...

Переглядів: 1332 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Представники Львівського кооперативного коледжу – учасники всеукраїнської науково-практичної конференції Представники Львівського кооперативного коледжу – учасники всеукраїнської науково-практичної конференції Опубліковано: Вівторок, 04 грудня 2018 На базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася ІХ всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених на тему: «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України», яка організована кафедрою фінансів, кредиту та страхування...

Переглядів: 566 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook