Період публікації:

від

до

Категорія:

Представники Львівського кооперативного коледжу – учасники всеукраїнської науково-практичної конференції

Опубліковано: Вівторок, 04 грудня 2018 

min
max

На базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася ІХ всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених на тему: «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України», яка організована кафедрою фінансів, кредиту та страхування та Інститутом економіки та фінансів ЛТЕУ.

Метою конференції було обговорення соціально-економічних наслідків і проблем фінансової системи України та розробка рекомендацій щодо реалізації стратегії її реформування з урахуванням глобалізаційних, національних та регіональних особливостей розвитку.

Співорганізатори заходу: Львівський торговельно-економічний університет, Регіональний філіал Національного інституту стратегічних досліджень у м. Львові, Державна установа «Інститут регіональних досліджень ім. М.І. Долішнього НАН України», факультет управління та бізнесу Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Відкрила науковий форум організатор заходу та модератор, доцент кафедри фінансів, кредиту та страхування університету Тетяна Мединська.

До привітання долучились директор Інституту економіки та фінансів, доцент Тамара Герасименко, завідувач кафедри фінансів, кредиту та страхування, професор Світлана Черкасова, старший науковий співробітник ДУ «Інституту регіональних досліджень ім. М.І. Долішнього НАН України» Світлана Щеглюк.

У конференції взяли участь 150 учасників, в тому числі студенти, аспіранти та молоді учені з 25 закладів вищої освіти на наукових установ із 10 міст України: Києва, Ірпеня, Івано-Франківська, Рівного, Умані, Сум, Мукачева, Чернігова, Харкова та Львова.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представили Наталія Зубко, Михайло Голубка, Ольга Мельник, Надія Ділай та студентка спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Вікторія Козак з доповідями: «Основні завдання національно-патріотичного виховання студентської молоді України в умовах фінансово-економічної нестабільності», «Розвиток сільського господарства України як ефективний напрям економічного співробітництва».

Учасники працювали за такими тематичними напрямами: економіка України в період фінансово-економічної нестабільності: пріоритети модернізації та подальшого поступу; грошово-кредитна та валютна політика України: проблеми і перспективи удосконалення; бюджетно-податкова політика та реформування фінансової системи; механізми подальшого розвитку банківської системи України; напрями та інструменти забезпечення інвестиційної привабливості національного господарства; мікрорівневі аспекти модернізації фінансово-економічного стану; осучаснення інструментів обліку, аналізу та аудиту.

На завершення конференції організатори висловили подяку всім учасникам та їх науковим керівникам, а директор Інституту економіки та фінансів ЛТЕУ Тамара Герасименко вручила учасникам конференції дипломи, а науковим керівникам – подяки.

За інформаціє прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові обговорювали сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України (фото) У Львові обговорювали сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України (фото) Опубліковано: Четвер, 30 листопада 2017 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених на тему: «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України». Метою конференції було обговорення соціально-економічних...

Переглядів: 677 Коментарів: 0

Вища освіта

Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели науково-дослідницьку конференцію на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність». Конференція була направлена на підтримку...

Переглядів: 1523 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook