Період публікації:

від

до

Категорія:

Вихованці акробатичної школи Львівщини успішно виступили на чемпіонаті України та відкритих всеукраїнських змаганнях зі стрибків на акробатичній доріжці (фото)

Опубліковано: Середа, 10 травня 2017 

min
max

Нещодавно в м. Києві завершилися відкритий чемпіонат України серед юнаків та дівчат та Всеукраїнські змагання зі стрибків на акробатичній доріжці, присвячені пам'яті майстра спорту України Костянтина Венгеля.

До Києва з’їхалися понад 200 спортсменів з 16-ти областей України, м. Києва, Республіки Азербайджан та Республіки Білорусь.

У чемпіонаті України серед юнаків та дівчат взяли участь 133 спортсмени 2005-2008 рр.н.

До складу збірної команди Львівщини увійшло 10 спортсменів – зі Львова та Дрогобича.

В особистій першості найкращі результати продемонстрували вихованці Дрогобицької ДЮСШ ім. І. Боберського: Євгенія Жгута – І місце, Остап Михалевич – ІІ місце (тренери – Жанна Жгута та Оксана Жгута).

У загальнокомандному заліку збірна Львівської області посіла 5 місце.

У відкритих всеукраїнських змаганнях зі стрибків на акробатичній доріжці пам'яті майстра спорту України Костянтина Венгеля змагалися 76 спортсменів 1999-2004 рр.н.

Львівщину представляли 6 спортсменів зі Львова та Дрогобича.

Серед юнаків 2003-2004 рр.н. Мазурик Олег у багатоборстві посів ІІ місце, у 1-й вправі – І місце, у 2-й вправі – 5 місце (ДЮСШ № 5 м. Львів, тренери – Кізло Ю.Р., Голотко Б.В.).

Серед дівчат 2003-2004 рр.н.: Кіцера Ліліана у багатоборстві виборола ІІІ місце, у 1-й вправі – І місце, у 2-й вправі – 4 місце (ДЮСШ № 5 м. Львів, тренери – Кізло Ю.Р., Голотко Б.В.); Мисишин Аліна у багатоборстві виборола 4 місце, у 1-й вправі – 4 місце, у 2-й вправі – І місце (Дрогобицька ДЮСШ ім. І. Боберського, тренери – Жгута Ж.Ю. та Жгута О.Р.).

Серед юнаків 1999-2002 рр.н.: Лесишин Михайло у багатоборстві посів ІІ місце, у 1-й вправі – 5 місце, у 2-й вправі – 3 місце (Дрогобицька ДЮСШ ім. І. Боберського, тренери – Веклюк Р.І., Вагіла Т.); Войтів Віталій у багатоборстві посів 9 місце, у 1-й вправі – І місце, у 2-й вправі – 4 місце (Дрогобицька ДЮСШ ім. І. Боберського, тренери – Веклюк Р.І., Жгута О.Р.).

Під час церемонії нагородження організатори змагань вперше запропонували акробатам з Львівщини – Олегу Мазурику, Михайлу Лесишину та Віталію Войтіву показово продемонструвати акробатичні стрибки з виконанням найскладнішого елементу – потрійного сальто. Яскраві показові стрибки були винагороджені тривалими оплесками. Варто відзначити, що Віталій Войтів, який завершив складну вправу з восьми елементів потрійним сальто, – це єдиний спортсмен, хто виконував цю вправу в змагальній програмі.

Вітаємо спортсменів та їхніх тренерів з вдалими виступами!

Матеріал підготувала Ольга Ведернікова, управління фізичної культури та спорту ОДА

Немає коментарів

Схожі статті:

Збірна команда Львівщини успішно виступила в юніорському чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Збірна команда Львівщини успішно виступила в юніорському чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Опубліковано: Субота, 23 Червня 2018 Збірна команда Львівської області у складі 8 спортсменів зі Львова та Дрогобича взяла участь у чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці, що відбувся 12-16 червня у м. Генічеську. Загалом змагалося понад 90 спортсменів, які представляли збірні команди Житомирської, Львівської, Харківської,...

Переглядів: 703 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1231 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook