Період публікації:

від

до

Категорія:

Cвято Книги у формі літературного КВК - «Літературна кавалєрка»

Опубліковано: Понеділок, 15 травня 2017 

min
max

28 квітня 2017 року на сцені Дрогобицької гімназії імені Богдана Лепкого відбулось свято Книги у формі літературного КВК  - «Літературна кавалєрка».

“Купріян- style”  – ми команда КВК,
Навчаємось у школі Івана Франка!
Всі знають: Перша школа – найкраща з усіх,
Бажаємо удачі командам усім!

Честь Дрогобицької ЗОШ №1 захищала команда у складі:

  1. Божена Надольська – 8-М
  2. Анна Тищенко – 8-М
  3. Оля Тищенко - 8-М
  4. Павло Кіхтяк – 8-М
  5. Остап Петруняк – 8-М
  6. Софія Загакайло – 8-М
  7. Василина Ковальчук – 9-М

Готувались натхненно, творчо і з запалом, який інколи переростав у температуру 38,5. Та позитивний настрій свята та емоції, які наповнили зал, посприяли швидкому одужанню членів команди “Купріян- style”.

У наш технократичний час, коли замилування учні знаходять, як правило, у гаджетах, на перший план вийшла її величність Книга. Високості святу додавала присутність авторів  - Сергія Гридіна, Ірини Мацко та представника видавництва «Академія», де ці книги побачили світ, Василя Теремка. Цікаве, живе спілкування із залом додали КВК тепла душі та серця. Чотири години промайнули непомітно.

І ось – оголошення результатів. Нам не дозволяли найдовше виходити на сцену. А це означало…

МИ ПЕРЕМОГЛИ! Здобули перемогу у змаганні із сильними командами ЗОШ №2, Дрогобицької гімназії та ЗОШ №10. Дякуємо їм за дух Слова, подарований зі сцени.

Від імені команди дякуємо п. Оксані Рудавській, п. Тетяні Качак, строгому, але справедливому журі. А, найголовніше,  - дирекції школи за сприяння та розуміння, Оресту Любомировичу Знаку, Христині Петрівні Артим, Іванні Василівні Петуляк, учасникам танцювальних ансамблів, операторам Богданові Романяку та Назареві Ільницькому, неймовірним уболівальникам. Ці всі люди, власне, і створили команду, що прийшла до успіху.

Читайте, адже справжня книга – це погляд у Всесвіт. Будьте всеосяжними.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Код ідентичності» та виклики сьогодення. Презентація книги «Код ідентичності» та виклики сьогодення. Презентація книги Опубліковано: Понеділок, 27 травня 2019 У Львівському ОІППО відбулась презентація книги «Костюк П. Код ідентичності. Мілітарні сторінки історії України і не тільки… − Львів: Універсум; Простір-М, 2018». Її автор – полковник запасу, Голова Львівської обласної організації Спілки офіцерів України, військовий аналітик, історик і публіцист, член...

Переглядів: 413 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

У Дрогобицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. Івана Франка відбулася презентація книги Світлани Фаринович «Із глибини серця» У Дрогобицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. Івана Франка відбулася презентація книги Світлани Фаринович «Із глибини серця» Опубліковано: Середа, 31 жовтня 2018 Вихід книги у світ – хвилююча подія, адже віддаєш на суд людей те, що належало лише тобі. Кожне видання – масштабний проект, в якому є багато учасників, проте найважливішими є дві сторони – книга і читач. Ідея презентації народилася разом із задумом книги. Її формат не міг змінюватися: на сцені повинні...

Переглядів: 510 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook