Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентів запрошують на роботу на птахофабрику «Іза» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 

min
max

Цими днями ректор Львівського національно університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, професор Володимир Стибель зустрівся з керівниками сільськогосподарської виробничо-торгової фірми «Іза» Михайлом та Ганною Гроссу.

СВТФ «Іза» знаходиться у с. Репужинці Чернівецької області. Як розповів її директор Михайло Гроссу, фірма працює на агропромисловому ринку країни з 2002 року. Основні напрямки діяльності: експорт-імпорт продукції АПК, торгівля продуктами харчування, птахівництво. Сьогодні фірма активно розвивається, тому й потребує високо кваліфікованих працівників як в галузі ветеринарії та зоотехніки, а також і менеджерів зі збуту продукції. Тому гості з Буковини приїхали агітувати на роботу студентів та випускників Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.

Як зазначає пані Ганна Гроссу, сьогодні на фірмі працює близько 60 осіб. У всіх працівників досить пристойна зарплатня. Зараз «Іза» потребує ще робочих рук. Молодим спеціалістам тут готові «на старті» платити 5 тисяч гривень, з перспективою значного росту зарплати. Окрім того, фірма забезпечує житлом та харчує працівників за власні кошти.

Підприємство СВТФ «Іза» володіє власною птахофабрикою (450 тисяч курей). Тут вирощують курей-несучок для виробництва і реалізації основної продукції – яєць. Поголів’я птиці розміщено в пташниках, які оснащені обладнанням для утримання курей з автоматичною системою кормороздатку. Також кожен пташник обладнаний системою клімат-контролю для створення і регулювання відповідних умов утримання птиці в середині приміщення.

На території підприємства також діє власний комбікормовий завод, що може виробляти до 8 тонн кормів на годину. Тому птахофабрика «Іза» забезпечена комбікормами власного виробництва, що дає гарантії стабільної годівлі птиці. Гарантія якості продукції забезпечена мінералізованою водою з власних свердловин.

Ректор ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького Володимир Стибель зазначив, що університет зацікавлений у тісній співпраці з СВТФ «Іза». Майбутні ветлікарі мають можливість проходити практику на сучасній, з європейським рівнем обладнання птахофабриці, здобувати практичний досвід та й ще отримувати за це заробітну плату.

Керівники СВТФ «Іза» також зустрілись із студентами ветеринарного та біолого-технологічного факультетів ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького, які виявили зацікавлення у майбутній співпраці та проходженні практики на птахофабриці.

Матеріал підготував Андрій Болкун

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові провели Ярмарок кар’єри для майбутніх фахівців АПК (фото) У Львові провели Ярмарок кар’єри для майбутніх фахівців АПК (фото) Опубліковано: Понеділок, 03 квітня 2017 Нещодавно у Львівському національному університеті аграрної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького відбувся Ярмарок кар’єри майбутніх фахівців АПК-2017. Серед учасників ярмарку – представники Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради, а також відомі на теренах Західної...

Переглядів: 850 Коментарів: 0

Вища освіта

Круглий стіл «Тенденції працевлаштування сучасної молоді в реаліях сьогодення» Круглий стіл «Тенденції працевлаштування сучасної молоді в реаліях сьогодення» Опубліковано: П`ятниця, 21 Червня 2019 Проведення презентацій роботодавців є ефективною формою пошуку претендентів на вакантні робочі місця. Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Тенденції працевлаштування...

Переглядів: 956 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook