Період публікації:

від

до

Категорія:

Вчителі англійської мови поділяться досвідом на Всеукраїнському фестивалі

Опубліковано: Вівторок, 15 березня 2016 

min
max

У рамках реалізації ініціативи Президента України щодо проголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні у період з 10 березня до 10 червня в режимі он-лайн відбуватиметься Всеукраїнський фестиваль-огляд кращого досвіду роботи з навчання англійської мови у дошкільних навчальних закладах "Hello English".

Про це повідомили у департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

Мета заходу – забезпечення якісної дошкільної освіти у частині навчання дітей іноземних мов, активізація освітньої роботи дошкільних навчальних закладів із зазначеного напряму, виявлення і популяризація перспективного педагогічного досвіду, інноваційних освітніх технологій.

До участі у фестивалі-огляді запрошують педагогів дошкільних навчальних закладів (навчально-виховних комплексів) різних типів і форм власності. Матеріали потрібно подати на платформу проведення заходу – Освітній портал "Педагогічна преса".

Подані матеріали братимуть участь у відкритому голосуванні до 10 червня 2016 року включно. Проголосувати можна один раз за обраний дошкільний навчальний заклад із будь-якого регіону України.

З інструкцією щодо розміщення матеріалів та порядку голосування можна ознайомитись за посиланням:http://pedpresa.ua/festival-3 (тел. для довідок: (044) 456-37-11 – видавництво "Педагогічна преса").

Кращі матеріали фестивалю-огляду презентують у Всеукраїнський День  дошкілля 23 вересня 2016 року

 

Немає коментарів

Схожі статті:

18 листопада відбудеться вебінар для шкіл, які хочуть приєднатися до проекту англомовних таборів, «GoCamp: Questions and Answers» 18 листопада відбудеться вебінар для шкіл, які хочуть приєднатися до проекту англомовних таборів, «GoCamp: Questions and Answers» Опубліковано: Середа, 16 листопада 2016 18 листопада о 16.00 відбудеться другий вебінар у рамках всеукраїнського конкурсу серед шкіл для участі у проекті GoCamp. Цього разу вебінар проходитиме у форматі «Запитання-відповіді»: менеджер ELT-проектів Любов Залюбовська відповість на запитання учасників, що стосуються: проекту GoCamp; методології...

Переглядів: 2473 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Екскурсія «Вулицями старого Львова» (фото) Екскурсія «Вулицями старого Львова» (фото) Опубліковано: Четвер, 10 листопада 2016 У рамках проведення Року англійської мови та Тижня іноземних мов у Львівському кооперативному коледжі економіки і права була організована англійськомовна екскурсія для студентів коледжу на тему: «Вулицями старого Львова». Метою заходу є активізація та комунікативні навички студентів по темі: «Вулицями...

Переглядів: 1380 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook