Період публікації:

від

до

Категорія:

Нагуєвицька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ст.

 

min
max

Контакти

Адреса:

82126, Україна, Львівська обл., Дрогобицький р-н,

с. Нагуєвичі, вул. Шкільна, 3

Телефон/факс: (8-244) 7-89-00, (8-244) 7-85-43
Електронна пошта: naguyevichy@gmail.com
Веб-сайт:  http://nagyevszsi.lvivedu.com/
Керівник закаладу: Роскіп Ігор Степанович

Фінансова звітність

Фінансова звітність за 2016 рік

Плани роботи

Загальні відомості

КЗ ЛОР «Нагуєвицька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-III ст.» підпорядковується головному управлінню освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, яке здійснює керівництво функціонуванням спецшколи-інтернату, визначає форму контролю за станом навчально-виховного та корекційно-реабілітаційного процесів, здійснює матеріально-технічне забезпечення.

Під час канікул адміністрація спецшколи-інтернату сприяє організації відпочинку та оздоровленню вихованців у дитячих санаторіях, таборах відпочинку, тощо.

За клопотанням батьків, або осіб, які їх замінюють, адміністрація спецшколи-інтернату може давати дозвіл вихованцям, які перебувають на утриманні у спецшколі-інтернаті, на проживання у своїх сімя'х, якщо це не шкодитиме фізичному та психічному здоров'ю дітей, за умови, що батьки дитини не позбавлені батьківських прав у судовому порядку.

Медичне обслуговування вихованців здійснюється медичнимипрацівниками, які входять до штату спецшколи-інтернату.

У разі відсутності у штаті посад медичних працівників окремих спеціальностей, медичне обслуговування здійснюють медичні працівники інших медичних закладів згідно з укладеними угодами.

Заклади охорони здоров'я двічі на рік забезпечують безоплатниймедичний огляд, моніторинг та подальшу показану корекцію стану здоров'явихованців в умовах спецшколи-інтернату.

Умови прийому (для навчальних закладів) Комплектування спецшколи-інтернату вихованцями здійснюєтьсяголовним управлінням.

Спецшкола-інтернат комплектується до початку навчального року. Протягом навчального року можливе зарахування учнів за умови наявностівільних місць у відповідних класах.

Зарахування учнів здійснюється наказом директора спецшколи-інтернату на підставі таких документів:

  • скерування головного управління;
  • висновків із протоколу психолого-медико-педагогічної консультації;
  • заяви батьків або осіб, які їх замінюють;
  • висновку лікаря;
  • копії свідоцтва про народження дитини;
  • особової справи (витягу з особової справи), документу про наявний рівень освіти (крім дітей, які зараховуються до першого класу);
  • медичної довідки.

У спецшколі-інтернаті можуть утримуватися діти-сироти, діти без батьківського піклування. Вони зараховуються у спецшколу-інтернат напідставі відповідних документів.

Документи на зарахування подаються особисто батьками, абоособами, що їх замінюють.

До спецшколи-інтернату зараховуються діти:

  • з гостротою зору 0,05-0,4 на оці, яке краще бачить з оптимальною корекцією; при цьому враховується стан інших зорових функцій (поле зору, гострота зору на близькій відстані, форми та плинність патологічного процесу та астенопічні скарги).

Місце знаходження:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook