Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти львівських ВНЗ, які проходять навчальний збір в Академії сухопутних військ, складають іспити на зрілість (фото)

 

min
max

Більше півтори тисячі вихованців вищих навчальних закладів міста Львова, які впродовж двох років навчались військової справи за програмою підготовки офіцерів запасу в Академії сухопутних військ, звітуються за отримані знання.

Під час навчального збору юнаки та дівчата доводять досвідченим викладачам Академії, що вони на належному рівні засвоїли весь навчальний матеріал й отримали відповідні практичні навички за своїми військово-обліковими спеціальностями.

Напередодні іспитів під час навчального збору із майбутніми офіцерами запасу провели низку практичних занять на полігоні. Офіцери вдосконалювали свої навички зі стрільби з автомата АК-74 й пістолета ПМ. Чимало уваги під час їхньої підготовки приділили психологічній стійкості та готовності до викликів сучасних збройних конфліктів. Їх студенти відшліфовували на навчально-тренувальному комплексі психологічної підготовки. Окрім того, проведено заняття із тактичної та інженерної підготовок, захисту від зброї масового ураження тощо.

До проведення занять зі студентами передовсім залучають викладачів та інструкторів, які мають досвід участі у миротворчих місіях у різних точках нашої планети та безпосередньо в АТО.

Після успішного підтвердження своїх знань під час іспитів студенти складуть Військову присягу на вірність українському народові. Згодом наказом Міністра оборони України їм присвоять первинне військове звання «молодший лейтенант» запасу.

До слова, чимало зі сьогоднішніх вихованців Академії, які навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу, після закінчення навчання виявили бажання присвятити своє життя саме військовій кар’єрі та проходити службу в лавах Українського війська, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої Батьківщини.

 

За інформацією медіа-групи Академії сухопутних військ

Немає коментарів

Схожі статті:

6 квітня стартують онлайн-уроки для учнів 5-11 класів на карантині: час та програма занять, де та як приєднатися до навчання 6 квітня стартують онлайн-уроки для учнів 5-11 класів на карантині: час та програма занять, де та як приєднатися до навчання Опубліковано: Середа, 01 квітня 2020 У понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти і науки. Проєкт став можливим завдяки спільним зусиллям Офісу Президента...

Переглядів: 4353 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Онлайн платформа Be Smart пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину Онлайн платформа Be Smart пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину Опубліковано: П`ятниця, 27 березня 2020 Онлайн платформа Be Smart / Будь розумним https://besmart.studv пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину. Платформа Be Smart – це абсолютно безкоштовний ресурс для тих, хто не має репетиторів, але має Інтернет, хоче покращити свої результати ЗНО, хоче почуватися впевнено та отримати...

Переглядів: 4383 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook