Період публікації:

від

до

Категорія:

Аспірант Львівської політехніки Денис Невінський разом із друзями допомагають бійцям АТО

 

min
max

На ім'я ректора Національного університету “Львівська політехніка” професора Юрія Бобала нещодавно надійшов лист-подяка із зони проведення Антитерористичної операції на Донбасі. У ньому йдеться про небуденний патріотичний вчинок аспіранта Інституту телекомунікації, радіоелектроніки та електронної техніки Дениса Невінського.

У листі, зокрема, висловлюється подяка за те, що колектив університету виховує таких чудових людей, котрі долучилися до допомоги бійцям АТО.

Цитуємо  повідомлення: “Приносимо найщирішу подяку Денисові і Вам, шановний Юрію Ярославовичу, як наставникові, за безкорисливість, котру виявляють львівські політехніки. 

Попри свою зайнятість аспірант Невінський взяв на себе громадянську відповідальність та організував збір коштів на потреби військовиків АТО. Є серед них і кілька викладачів Львівської політехніки, котрі зараз мужньо воюють на Донбасі  під Артемівськом.

На зібрані кошти Денис та його побратими придбали необхідні  на передовій прилади: трубу-моноокуляр та тепловізор вартістю 600 долларів”.

Наприкінці листа із зони АТО читаємо: “Дай, Боже, міцного здоров'я і усіляких гараздів Вам, шановний пане ректоре, а також справжньому українському партіоту Денису Невінському! Побільше таких людей було б у нас  в Україні!”

Джерело: Прес-служба Національного університету “Львівська політехніка”

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Варшавського університету побували у Львівській політехніці, де зробили «Крок до України» (фото Студенти Варшавського університету побували у Львівській політехніці, де зробили «Крок до України» (фото Опубліковано: Четвер, 21 квітня 2016 Днями в Міжнародному інституті освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» відбувся семінар та майстер-клас з українознавства для студентів, які вивчають україністику у Варшавському університеті. Під час відкриття семінару гостей з Варшави привітав проректор...

Переглядів: 4945 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівській політехніці пройшли тренінги відомого фахівця у галузі технологічного підприємництва Дениса Довгополого У Львівській політехніці пройшли тренінги відомого фахівця у галузі технологічного підприємництва Дениса Довгополого Опубліковано: Четвер, 21 квітня 2016 Нещодавно  в Національному університеті “Львівська політехніка” науковці, винахідники та студенти мали змогу побувати на тренінгах відомого  фахівця у галузі технологічного підприємництва, керуючого партнера компанії BayView Innovations Дениса Довгополого. Нагадаємо,  ця відома фірма об'єднує  компанії...

Переглядів: 4807 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook