Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові освятили меморіальну дошку загиблому в АТО Владиславу Муравйову (фото)

 

min
max

Сьогодні, 1 вересня, директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Олександра Небожук разом з іншими поважними запрошеними гостями, представниками духовенства, побратимами із 80-ї окремої аеромобільної бригади та родини загиблого героя в зоні АТО, керівним та викладацьким складом школи, багатолюдного гурту учнів та батьків взяла участь у святкуванні Дня знань у Спеціалізованій середній загальноосвітній школі № 66 м. Львова та відкритті меморіальної дошки в пам'ять випускника школи Владислава Муравйова.

Як відомо, 16 серпня 2014 року під час обстрілу терористами з РСЗВ «Град» в Луганській області загинув Владислав Муравйов (13.01.1994 р.н.). 21-річний десантник-снайпер поліг на рідній Луганщині, там він народився. На Львівщині – навчався і служив. Владислав Муравйов, був контрактником, хотів працювати в СБУ.

Олександра Небожук привітала педагогів, учнів та батьків зі святом Першого дзвоника та початком нового навчального року. Директор департаменту освіти наголосила, що приклад Владислава Муравйова буде надихати не одне молоде покоління на майбутні подвиги, та висловила вдячність матері, яка виховала героя.

На завершення свого виступу Олександра Іванівна побажала вчителям виховати ще не одне покоління патріотів України. «Я бажаю всім нам, щоб не приходилося нікому і ніколи віддавати життя за Україну, щоб ми могли жити, творити і працювати в мирний час», – зазначила О. Небожук.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героя, українських військовослужбовців і мирних жителів України, які загинули під час військового конфлікту на сході України, Державним гімном України у виконанні військового оркестру та церковним освяченням меморіальної дошки.

Вічна йому пам'ять! Слава герою України!

 

БІЛЬШЕ ФОТО...

Немає коментарів

Схожі статті:

На Сколівщині відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Володимиру Березі (фото) На Сколівщині відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Володимиру Березі (фото) Опубліковано: Четвер, 22 лютого 2018 У Тухольківському НВК відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки колишньому учневі навчального закладу, учаснику АТО Володимирові Березі, який загинув, захищаючи рідну землю на її східних теренах. Учасники заходу схилили голови перед світлою пам’яттю Героїв Небесної Сотні і всіх новітніх захисників,...

Переглядів: 809 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

На Жовківщині відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Олегу Кубрі (фото) На Жовківщині відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Олегу Кубрі (фото) Опубліковано: Понеділок, 27 листопада 2017 26 листопада на фасаді Гребінецької середньої школи відкрили меморіальну дошку учаснику АТО, випускнику цього навчального закладу Олегу Кубрі. Боєць загинув 23 листопада 2015 року під Маріуполем від кулі снайпера. Участь у мітингу-реквієм взяли представники влади, рідні загиблого Героя, бойові побратими,...

Переглядів: 617 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook