Період публікації:

від

до

Категорія:

В УКУ впроваджуватимуть нові стандарти фізичної реабілітації учасників АТО (фото)

 

min
max

Про сучасні стандарти та новітні методи фізичної реабілітації військових та цивільних осіб йшлося у середу, 4 листопада, під час міжнародної конференції, яка відбувається Українському католицькому університеті.

На конференцію приїхали науковці, військові та цивільні медики, а також спеціалісти в галузі охорони здоров’я з України, Канади, США та Європи.

Відкриття міжнародної конференції відбулося за участі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки.

Упродовж 4-6 листопада в УКУ обговорюватимуть світові наукові та професійні стандарти реабілітації, а також обмінюватимуться досвідом щодо передових міжнародних практик та методів лікування при порушеннях опорно-рухового апарату.

Дана конференція організована УКУ за підтримки Світового Конгресу Українців, Канадсько-Української Фундації, Української Асоціації фізичної терапії, НАТО та Європейського Командування Збройних сил США.

Слід зазначити, що Український католицький університет відкриває Школу реабілітаційної медицини, яка готуватиме фізичних терапевтів та ерготерапевтів. Очолить Школу Уляна Супрун, лікар, яка все життя прожила в США, але з початком Революції Гідності повернулась в Україну і створила ініціативу «Захист патріотів».

Немає коментарів

Схожі статті:

УКУ приймає виклики сьогодення: фахівці Інституту психічного здоров’я апробували унікальну програму психологічної реабілітації ветеранів АТО УКУ приймає виклики сьогодення: фахівці Інституту психічного здоров’я апробували унікальну програму психологічної реабілітації ветеранів АТО Опубліковано: Четвер, 23 Червня 2016 Одним із найбільш значущих непроминущих питань сьогодення є реабілітація та соціальна адаптація учасників АТО. І уже кожен розуміє, що ті проблеми, які вирішують медики, волонтери, психологи, соціальні працівники не завершаться з останнім пострілом на війні. Війна підриває психологічне здоров’я і потреба...

Переглядів: 921 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ  «Левеня» Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 08 грудня 2019 Чи вміють наші дошкільнята зустрічати гостей? Так, і зустріч з військовослужбовцями це підтвердила. 6 грудня 2019 року до Дня Збройних Сил України найменші ,"левенята" підготували малюнки, аплікації,  листівки і навіть сконструювали 3-х поверхову казарму. Зустріч з військовими у ІІ відділенні проходила...

Переглядів: 910 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook