Період публікації:

від

до

Категорія:

Завтра у Львівській політехніці відкриють меморіальний комплекс, присвячений Героям Небесної Сотні та загиблим воїнам АТО

 

min
max

У середу, 7 вересня, в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться урочисте відкриття меморіального комплексу на честь Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів АТО.

Урочистість відбудеться поблизу Науково-технічної бібліотеки університету (вул. Професорська, 1). Початок – о 15.00 год.

Учасники зібрання вшанують світлу пам’ять українських патріотів, незабутніх львівських політехніків, котрі цінною власного життя зробили можливим утвердження нетлінних демократичних цінностей та ідеалів, свободи і незалежності нашої країни.

Довідково:

Яскравим прикладом патріотизму стала активна участь студентів та викладачів університету в Революції Гідності. На вівтар нашої спільної перемоги над диктаторським режимом поклали голови найкращі сини і дочки України. Одним із перших серед них був вихованець Львівської політехніки, випускник Інституту геодезії Герой України Юрій Вербицький.

Нині сотні львівських політехніків зі зброєю в руках мужньо захищають свою Вітчизну на Сході, самовіддано займаються волонтерством, допомагаючи українським воїнам на фронті.

Викладачі та студенти славної Львівської політехніки, яка цьогоріч відзначатиме свій 200-річний ювілей, зібрали для потреб воїнів АТО понад два мільйони гривень благочинної допомоги, закупили необхідне медичне обладнання, транспортні засоби тощо. Саме завдяки їх ініціативі та активної участі й створений цей Меморіальний комплекс.

За інформацією прес-служби Національного університету «Львівська політехніка»

Немає коментарів

Схожі статті:

Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Опубліковано: Середа, 19 грудня 2018 Сьогодні, 19 грудня, у Львівському державному цирку до Дня святого Миколая відбулася святкова вистава для дітей Героїв Небесної Сотні та учасників АТО зі всіх районів області. Для дітей Героїв організатори підготували яскраве шоу – виставу «Новорічне королівство», під час якої малих глядачів розважали...

Переглядів: 938 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Діти учасників АТО та Героїв Небесної сотні вирушили на екскурсію у Німеччину (фото) Діти учасників АТО та Героїв Небесної сотні вирушили на екскурсію у Німеччину (фото) Опубліковано: П`ятниця, 23 грудня 2016 Цього тижня 26 дітей учасників антитерористичної операції та Героїв Небесної сотні поїхали на десятиденний відпочинок до Німеччини. За цей час дітлахи побувають на екскурсії у найцікавіших німецьких містах. Про це повідомили у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва...

Переглядів: 1202 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook