Період публікації:

від

до

Категорія:

На Стрийщини встановлять меморіальну дошку померлому бійцю АТО Тарасу Яворському

 

min
max

На фасаді будівлі Олексицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Стрийського району буде встановлено меморіальну дошку бійцю АТО Тарасу Яворському.

Про це йшлося під час робочої зустріч заступника голови Стрийської райдержадміністрації Оксани Мелень з Дашавським селищним головою Тарасом Греськівим, Підгірцівським сільським головою Мар’яном Берником та директором Олексицької ЗОШ І-ІІ ст. Тетяною Шакало.

Про це ІА ZIK повідомила завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Стрийської райдержадміністрації Надія Пеленичка.

Під час зустрічі йшлося про вшанування пам’яті учасника АТО Тараса Яворського, зокрема, про встановлення на фасаді Олексицької ЗОШ І-ІІ ст., в якій він навчався, меморіальної дошки. Учасники зустрічі обговорили та затвердили дату, час та сценарний план проведення заходу.

Нагадаємо, два брати померлого учасника АТО Тараса Яворського добровільно виявили бажання служити у Збройних силах України на контрактній основі.

Тарас Яворський служив водієм у 3 батальйоні територіальної оборони, потім у 24 бригаді. Понад рік брав участь в Антитерористичній операції на Луганщині. Демобілізувався у червні 2015 року. Після повернення із зони бойових дій почувався зле. За його життя до останнього боролись медики військового госпіталю у Винниках і Стрийської центральної районної лікарні, проте врятувати його життя не вдалось.

Похований у рідному селі Верчани.

Джерело: IA ZIK

Немає коментарів

Схожі статті:

На Сколівщині відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Володимиру Березі (фото) На Сколівщині відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Володимиру Березі (фото) Опубліковано: Четвер, 22 лютого 2018 У Тухольківському НВК відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки колишньому учневі навчального закладу, учаснику АТО Володимирові Березі, який загинув, захищаючи рідну землю на її східних теренах. Учасники заходу схилили голови перед світлою пам’яттю Героїв Небесної Сотні і всіх новітніх захисників,...

Переглядів: 810 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

На Жовківщині відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Олегу Кубрі (фото) На Жовківщині відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Олегу Кубрі (фото) Опубліковано: Понеділок, 27 листопада 2017 26 листопада на фасаді Гребінецької середньої школи відкрили меморіальну дошку учаснику АТО, випускнику цього навчального закладу Олегу Кубрі. Боєць загинув 23 листопада 2015 року під Маріуполем від кулі снайпера. Участь у мітингу-реквієм взяли представники влади, рідні загиблого Героя, бойові побратими,...

Переглядів: 618 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook