Період публікації:

від

до

Категорія:

Творчі колективи Національної академії сухопутних військ виступили з концертами в зоні АТО (фото)

 

min
max

Напередодні Дня захисника України військовослужбовці Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного завітали до підрозділів ЗС України, які виконують завдання в зоні проведення Антитерористичної операції. Вже вдруге артисти в погонах подарували українським захисникам незабутню концертну програму.

До чергового «артистичного десанту», окрім офіцерів та сержантів навчального закладу, також долучились військовий капелан отець Андрій Сіданич, артист студії «Могорич» Юрій Король, а також студенти Національної академії імені М.В. Лисенка.

За три дні свого невеличкого концертного туру група об’їхала низку військових частин та підрозділів, що виконують завдання в районі населених пунктів Бахмут, Покровське, Торецьк та Авдіївка. Концертна програма передбачала співочі виступи, гумористичні номери тощо.

За словами офіцера Академії майора Дмитра Бучка, артистів всюди зустрічали надзвичайно тепло.

«Всі, хто на момент наших виступів не залучався до несення служби на передових позиціях, приходили на концерти, – розповів він. – Особливо приємно було зустріти колишніх випускників нашого навчального закладу, які сьогодні проходять службу в бойових підрозділах».

Захід вчергове відбувся з ініціативи начальника Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенанта Павла Ткачука, а на найближче майбутнє вже запланована ціла низка подібних турів до зони АТО.

Немає коментарів

Схожі статті:

Капітана Кирила Андреєнка, який героїчно загинув в зоні АТО, навічно зараховано до одного з курсантських підрозділів Національної академії сухопутних військ (фото) Капітана Кирила Андреєнка, який героїчно загинув в зоні АТО, навічно зараховано до одного з курсантських підрозділів Національної академії сухопутних військ (фото) Опубліковано: Понеділок, 28 березня 2016 У неділю, 27 березня, в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось вшанування випускника вишу капітана Кирила Андреєнка, який загинув у зоні АТО, виявивши мужність і героїзм у захисті державного суверені та територіальної цілісності України. Захід організований...

Переглядів: 1398 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львові встановлюють рекорд України із довготривалого безперервного читання напам’ять авторської поезії (фото) У Львові встановлюють рекорд України із довготривалого безперервного читання напам’ять авторської поезії (фото) Опубліковано: Понеділок, 12 жовтня 2015 В рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!» сьогодні, 12 жовтня, у Львівському палаці мистецтв стартував поетичний марафон довготривалого безперервного читання напам’ять авторської поезії «Для слави рідної землі!», приурочений до Дня захисника України. Відкрився поетичний марафон...

Переглядів: 1629 Коментарів: 1

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook