Період публікації:

від

до

Категорія:

Міжнародна співпраця приносить користь школам Бісквицької ОТГ

Опубліковано: Четвер, 25 травня 2017 

min
max

Впродовж 17-19 травня 2017 року ми щиро та радо вітали на теренах нашої Бісковицької об’єднаної територіальної громади друзів із Республіки Польща – гміни Буджехов.

Делегація із сусідньої держави у нас гостювала не вперше. І цього разу приїхала з цінними подарунками для дітей загальноосвітніх навчальних закладів громади та Лановицького дитячого садочка «Перлинка». Для учнів шкіл та вихованців дитячого садочка подували кольорові принтери, мультимедійні дошки, мікрохвильову піч, посуд, м’ячі,  іграшки, канцелярські приналежності, книжки польською мовою та багато іншого.

Діти та педагогічні колективи приймали гостей на чолі із вуйтом гміни Єжи Муженом та редактором газети «Ехо дня» Мірославом Роляком і вітали віршами та піснями на українській та польській мовах.

Візит припав саме на Всеукраїнський день вишиванки. Саме тому сільський голова Бісковицької сільської ради Володимир Андрущенко подарував для свого колеги нашу українську вишивану сорочку. Вишиванки надзвичайно сильно сподобались усім гостям.

Завдяки такій співпраці ми знаходимо багато спільного та долаємо розбіжності між нашими народами для кращого майбутнього наших і їх дітей.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівщина розширюватиме співпрацю з «Альянс Франсез» у сфері освіти Львівщина розширюватиме співпрацю з «Альянс Франсез» у сфері освіти Опубліковано: Середа, 14 листопада 2018 Сьогодні, 14 листопада, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся із директором «Альянс Франсез» Львів Ніколя Фасіно. «Хочу подякувати вам за теплий прийом, адже через повагу і доброзичливість до мене, ви виявляєте повагу до нашої культури, мови та народу зокрема»,...

Переглядів: 524 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Львівщина співпрацюватиме з литовською компанією «JOSTRA» у сфері освіти Львівщина співпрацюватиме з литовською компанією «JOSTRA» у сфері освіти Опубліковано: Вівторок, 23 жовтня 2018 22 жовтня голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками литовської компанії «JOSTRA». Очільник Львівщини подякував бізнес-делегації за підтримку Литвою України і наголосив на важливості реалізації спільних проектів, зокрема у сфері освіти. «В 35 закладах з 50 щонайменше за однією...

Переглядів: 694 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook