Період публікації:

від

до

Категорія:

Флешмоб у Золочівському економічному ліцеї (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 26 травня 2017 

min
max

Знакова для України відбулася подія: 11 травня Рада Європейського Союзу ухвалила без обговорення безвізовий режим України з ЄС.

Остаточну крапку у цій справі буде поставлено 17 травня шляхом підписання законодавчого регламенту Президентом Європарламенту. Законодавчий акт має бути оприлюднений 11 червня в Офіційному журналі ЄС.

Для кожного українця це можливість перебувати на території Шенгенської зони протягом 90 днів. Обов‘язкова умова – наявність біометричного паспорта.

Радо зустріли звістку про ухвалене рішення мешканці нашого міста. Особливо важливою ця новина стала для юних золочів’ян, адже перед ними відкриваються нові можливості й перспективи.

Не залишились осторонь події і вчителі та вихованці Золочівського економічного ліцею. Як тільки було повідомлено про рішення Ради ЄС, уся ліцейна спільнота вийшла на подвір’я і провела флешмоб, приурочений ухваленню безвізового режиму.

Українці – це європейська нація, і сьогоднішня подія якнайкраще засвідчує про це.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Під знаком генія (фото) Під знаком генія (фото) Опубліковано: Субота, 10 березня 2018 Березневі дні в Україні традиційно пов’язані з іменем Тараса Шевченка, його пророчим словом, силою духу та безсмертними заповітами. Для багатьох українців любов до рідної землі розпочалася з «Кобзаря», і вже не одне покоління дивується з актуальності Тарасових пророцтв. Не можна не згадати слова Остапа...

Переглядів: 302 Коментарів: 0

Відділи освіти

Ми мусимо навчитися чути себе українцями — не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіціальних кордонів (фото) Ми мусимо навчитися чути себе українцями — не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіціальних кордонів (фото) Опубліковано: Понеділок, 22 січня 2018 Цього року, 22 січня, ми в дев’ятнадцяте відзначаємо День соборності України. 99 років тому уряди УНР і ЗУНР,  втілюючи прагнення українців жити в соборній державі, ухвалили «Акт злуки УНР і ЗУНР» об‘єднавши дві українські держави в одну  – Українську Народну Республіку. Що ж нас поєднало? Напевно,...

Переглядів: 345 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook