Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові обговорювали сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України (фото)

Опубліковано: Четвер, 30 листопада 2017 

min
max

Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених на тему: «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України».

Метою конференції було обговорення соціально-економічних наслідків і проблем фінансової системи України та розробка рекомендацій щодо реалізації стратегії її реформування з урахуванням глобалізаційних, національних та регіональних особливостей розвитку.

У конференції взяли участь 140 осіб із Вінниці, Івано-Франківська, Ірпеня, Києва, Луцька, Львова, Рівного та Хмельницького.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представили студенти спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Оціночна діяльність» та наукові керівники – викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Ліана Бобик, Надія Ділай, Михайло Голубка та Ольга Мельник.

Учасники працювали у 9-ти секціях за тематичними напрямами: «Економіка України в період фінансово-економічної нестабільності: пріоритети модернізації та подальшого поступу», «Грошово-кредитна та валютна політика України: проблеми і перспективи удосконалення», «Бюджетно-податкова політика та реформування фінансової системи», «Напрями зміцнення економічної безпеки держави», «Механізми стабілізації і розвитку банківської системи», «Напрями і засоби покращення інвестиційної привабливості національного господарства», «Актуальні проблеми страхового ринку в Україні», «Мікрорівневі аспекти модернізації фінансово-економічного стану», «Осучаснення інструментів обліку, аналізу та аудиту».

На завершення конференції організатори висловили подяку всім учасникам та їхнім науковим керівникам, а директор Інституту економіки та фінансів ЛТЕУ Тамара Герасименко вручила учасникам конференції дипломи.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Представники Львівського кооперативного коледжу – учасники всеукраїнської науково-практичної конференції Представники Львівського кооперативного коледжу – учасники всеукраїнської науково-практичної конференції Опубліковано: Вівторок, 04 грудня 2018 На базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася ІХ всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених на тему: «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України», яка організована кафедрою фінансів, кредиту та страхування...

Переглядів: 562 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели науково-дослідницьку конференцію на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність». Конференція була направлена на підтримку...

Переглядів: 1529 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook