Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася студентська науково-пошукова конференції (фото)

Опубліковано: Вівторок, 13 Червня 2017 

min
max

Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась VІІ студентська науково-пошукова конференція на тему: «Наука та технології».

Організували захід викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Олена Маньків, Василь Голод, Людмила Плугіна, Ольга Трач, Оксана Шевчук, Світлана Чуб, Володимир Рафалюк, Ігор Насвіт.

Зазначимо, що циклова комісія загальноосвітніх дисциплін працює з 1994 року. Очолює циклову комісію Олена Маньків. Серед предметів, які опановують студенти, – математика та вища математика, хімія, біохімія, санітарія та гігієна, фізика, астрономія, географія, екологія, мікробіологія та ін.

Викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін впроваджують інноваційні методи навчання, використовуючи комп’ютерні програми для унаочнення та покращання ефективності вивчення матеріалу, що забезпечує якісну освіту студентів.

Для підвищення науково-практичного рівня знань студентів у цикловій комісії щорічно проводять науково-пошукові конференції та семінари, на яких відбувається поглиблене пізнання з дисциплін циклу, організовуються предметні олімпіади, відбуваються виставки творчих робіт, видаються наукові статті, методичні розробки, навчальні програми тощо.

Головною метою конференції став обмін досвідом і досягненнями між студентами, розширення уявлення про сучасні проблеми хімії, біології, екології тощо; стимулювання розвитку творчого і наукового потенціалу молоді, виявлення та реалізація здібностей обдарованих студентів, сприяння формуванню інтересу до навчальних дисциплін та узагальнення результатів наукових досліджень студентів кооперативного коледжу.

«Світло й тьма, тління і вічність, віра і безчестя складають світ цей і потрібні одне для одного», - так, цитуючи Г. Сковороду, розпочала цьогорічну конференцію викладач Ольга Трач.

«Творчий пошук студентів – курс на ефективність та якість освіти», - зауважила Олена Маньків.

Із вітальним словом до учасників заходу звернулися директор коледжу Наталія Зубко та заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів. У своїх промовах вони привітали учасників конференції та побажали їм невичерпного натхнення у науковому пошуку, студентського завзяття до експериментів та науки, нових креативних ідей та їх успішної реалізації.

Учасники обрали різноманітні теми для дослідження, які викликали щире зацікавлення запрошених. Найбільш запам’ятались доповіді: «Харчові добавки та їх небезпека» –Вікторія Надурак, група ПВн-26 (науковий керівник – Світлана Чуб), «Їжа майбутнього» – Наталія Відзівашець, група ПКн-16 (науковий керівник – Людмила Плугіна), «Як впливає група крові на діяльність людини» – Віталія Шелест, група ПВн-16, «Біологічне значення сну» – Олег Журавель, група ПКн-16 (науковий керівник – Ольга Трач).

Доповіді студентів були актуальними, змістовними, цікавими, достатньо високого наукового, з використанням міжпредметних зв’язків, рівня. Учасників конференції нагородили грамотами.

Після завершення конференції усі бажаючі студенти разом із викладачем Оленою Маньків мали змогу помандрували стежками весняного Львова, щоб оцінити красу ботанічного саду. Чудові аромати та неймовірне багатство природи просто зачарували своїх гостей. Сучасний ботанічний сад є однією із найкрасивіших місцин нашого міста, де зібрано багату колекцію світової флори. Студенти з надзвичайною цікавістю слухали розповідь екскурсовода, гуляли бузковими алейками та поетичними стежками, милувалися екзотичними рослинами.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права говорили про правовий статус та захист особи (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права говорили про правовий статус та захист особи (фото) Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права згідно плану роботи науково-практичного гуртка Феміда» викладачами циклової комісії правознавчих дисциплін проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Правовий статус та захист особи на державному та міжнародно-правовому рівнях». У конференції...

Переглядів: 448 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Студентська конференція «Фінансовий аналіз результатів діяльності господарюючих суб’єктів в умовах нестабільності» (фото) Студентська конференція «Фінансовий аналіз результатів діяльності господарюючих суб’єктів в умовах нестабільності» (фото) Опубліковано: Середа, 28 березня 2018 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася науково-практична конференція за підсумками проходження виробничої технологічної практики студентами спеціальності «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність», на якій студенти ділилися враженнями та досвідом, який вони отримали на практиці. Упродовж...

Переглядів: 444 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook