Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентська конференція «Нові організаційні форми та формати у роздрібній торгівлі України» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 29 вересня 2017 

min
max

Днями у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась студентська науково-практична конференція на тему: «Нові організаційні форми та формати у роздрібній торгівлі України», яку організували та провели викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності.

На сучасному етапі одним з головних напрямків формування якісного рівня освіти, який задовольняє потреби майбутніх спеціалістів в інтелектуальному і професійному розвитку, є залучення студентів до наукової роботи. Завдяки участі у науковій роботі студенти оволодівають навичками роботи з різноманітними інформаційними джерелами, підвищують ступінь підготовленості майбутніх спеціалістів, їхній практичний світогляд.

Слід відмітити, що наукова творчість студентів стала традиційним засобом розвитку майбутніх молодших спеціалістів.

Метою заходу було обговорення і узагальнення науково-пошукової роботи, об’єднання зусиль молодих фахівців у галузі торгівлі для ефективного ведення бізнесу в реаліях сьогодення.

Із вітальним словом до учасників заходу звернулися представники адміністрації. У своїх промовах вони привітали учасників конференції та побажали їм невичерпного натхнення у науковому пошуку, студентського завзяття до експериментів та науки, нових креативних ідей та їх успішної реалізації.

Молоді науковці яскраво й успішно презентували результати своїх наукових досліджень. Доповіді учасників конференції були цікаві та змістовні. Серед виступів найбільше запам’ятались доповіді: «Роль малого і середнього підприємництва в економіці України» Зоряни Валько, група ПТБ-16 (науковий керівник Лідія Марчишин); «Електронна торгівля в сучасному світі та перспективи її розвитку» Марти Викоцької, група КТ-ТМ-15 (науковий керівник Марія Ільків); «Віртуальні підприємства – складова електронного бізнесу» Тетяни Остапенко, група КТ-ТМ-15 (науковий керівник Наталія Кутна); «Аукціони та їх роль у світовій економіці» Роксолани Балабух, група КТ-ТМ-15 (науковий керівник Марія Ільків); «Організація рекламної роботи на підприємствах торгівлі в реаліях сьогодення» Олега Андрушко, група ПТБ-16 (науковий керівник Лідія Марчишин); «Особливості сучасних послуг в роздрібній торгівлі» Тараса Гавловського, група КТ-ТМ-15 (науковий керівник Марія Ільків); «Професійна культура бізнесової діяльності» Лілії Жезло, група КТ-ТМ-15 (науковий керівник Наталія Кутна); «Основні напрями сучасного розвитку внутрішньої торгівлі України» Романа Бенько, група ПТБ-16 (науковий керівник Лідія Марчишин )та інші.

Гостями заходу були студенти й адміністрація коледжу. На завершення організатори конференції нагородили учасників та побажали всім успіхів, творчого збагачення та нових перемог.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів зауважив: «Дякую за чудову нагоду взяти участь у проведеній студентській конференцій, яка, без сумніву, збагатила усіх нас новим досвідом. Конференція була організована бездоганно: все продумано, чітко, виважено. З приємністю констатую, що колеги виконують важливу місію – активно залучають молодь до науки. Адже студентська науково-практична конференція спонукає молодь до роздумів, надихають до подальших розвідок, а подекуди й пропонують готові наукові ідеї. Дискусії та спілкування – це безцінний досвід, особливо для майбутніх молодих науковців. Від імені адміністрації вишу та особисто хочеться висловити подяку усім учасникам і організаторам – миру, добра і реалізації нових наукових ідей, безмежної радості, успіхів у житті й творчості, гарного здоров’я і до нових щасливих зустрічей».

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшла студентська науково-практична конференція (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшла студентська науково-практична конференція (фото) Опубліковано: Понеділок, 27 листопада 2017 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася студентська науково-практична конференція на тему: «Інформаційні ресурси, інтелектуальна власність, комунікації в освітньо-науковій та інноваційній сферах: філософсько-правові і прикладні аспекти: проблеми та перспективи», організована...

Переглядів: 473 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась студентська науково-практична конференція (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась студентська науково-практична конференція (фото) Опубліковано: Понеділок, 20 листопада 2017 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась студентська науково-практична конференція на тему: «Львів як унікальний осередок для творення мовленнєвої структури міського койне», приурочена до Дня української писемності та мови, а також темі єднання українського народу і...

Переглядів: 599 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook