Період публікації:

від

до

Категорія:

Хай світиться та святиться хліб- сіль та вчителеве ім'я

Опубліковано: Четвер, 12 жовтня 2017 

min
max

         Незабутня  зустріч у кав’ярні  «12 балів»  відбулася в  Мостиській  ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів із нагоди  Дня вчителя, під керівництвом заступника директора з виховної роботи  Фаріон Л.І.

По-осінньому щедро приймали своїх гостей – учителів  учні 11-А, 11-Б класів ( класні керівники  Гураль Л.І., Мардинавка О. І.).

Адміністраторами були Козак Олександр, Терлецький Микола, офіціантами – Козоріз Анна та Калужна Роксолана. У цей сонячний святковий осінній день до кав’ярні завітали учні, які вручили педагогам  грамоти за теплоту  їхнього  серця, життєву мудрість,  високі досягнення в педагогічній роботі!

Наша рідна школа – це місце щасливих людей. У цьому переконані всі наші вихованці, особливо Галинка Бурбило та Оленка Іванейко, які переспівали пісню Кузьми  Скрябіна «Місця щасливих людей». Це й не дивно, адже директор наш – це золоте сонце, заступники – срібні місяці, вчителі початкових класів – перші зорі. Саме такими грамотами були нагороджені дирекція, вчителі. Крім того, українські філологи отримали грамоту «Мудра книга та чарівне перо», вчителі англійської мови – «Закордонна зоря», математики – «Геометрична прогресія»… Особливі вітання вчителям, які перебувають на заслуженому відпочинку .

Грамотою  « Невичерпна енергія та палке серце » були нагороджені ветерани педагогічної праці, які прибули на свято :  Гураль Романія Софронівна, Куропась Тетяна Несторівна,  Сабара Емілія Іванівна,

Петришин Ольга Михайлівна, Пульна Ганна Миколаївна, Клюфас Мирослава Олексіївна.

Музичним подарунком для вчителів стали пісні «Журавлі» , «Тисяча думок на один урок» у виконанні Тетяни Березюк ( музичний супровід  Данило Остріков). Приємно зачарувала всіх присутніх  «Чарівна скрипка»  у виконанні вчительського  квартету ( Гураль Л.І., Шабат Г. І., Лесько М. М., Кузьмяк О. М.)

Особливе хвилювання всі відчули, коли вшановували  хвилиною пам’яті тих, хто звеличив рідну школу, хто все життя присвятив педагогічній ниві, хто гордо ніс ім’я Учитель.

Справжнім подарунком від закладу стала пісня та поезії найменших кухарів( «Перша вчителька » учні 2-Б класу,«Дорогим вчителям» учень  2-В класу та «Вчительська праця» учениці 4-Акласу).

А ще цікавим та непередбачуваним було інтерв’ю із учителями. Галантні одинадцятикласники запросили на танець найчарівніших, найсимпатичніших,  найдобріших  і наймиліших,  чуйних  учителів. Під звуки вальсу педагоги  полинули в роки своєї юності.

Відомо, що виховання дітей – це спільна праця батьків та вчителів. Тому батьківський комітет вирішив привітати  педколектив  Мостиської ЗОШ №1 І- ІІІ ступенів із професійним святом. Усі присутні мали змогу подивитися відеоролик «Вітання нашим любим учителям від батьків 11-А , 11-Б кл.».

Щиро сміялися глядачі, коли учні  відтворили на сцені проблему сучасної  сім’ї, коли підлітки «зависають» у соціальних мережах, недобросовісно ставляться до навчання. Ролі виконували : батько – Данило Остріков,  мама – Галина Бурбило  , син – Павло Хома.

Приємною несподіванкою став спільний флешмоб учителів та одинадцятикласниць, присвячений найвеличнішому святу – Дню вчителя !!!

Всіх приємно вразила презентація «Хто це ?». На слайдах були представлені світлини вчителів у ранньому віці, тому відгадати , хто є хто було водночас і важко, і цікаво.

Наприкінці вихованці  висловили своє  давнє і сокровенне прохання: любити їх  усякими .  Талановитим чи не дуже, веселими  чи сумними, спокійними чи непосидючими. Урочисто й піднесено всі присутні заспівали пісню А.Малишка та П. Майбороди  «Вчителько моя».

 

 

                                                                      

 

Немає коментарів

Схожі статті:

В НРЦ  «Левеня» розпочався новий навчальний рік! В НРЦ «Левеня» розпочався новий навчальний рік! Опубліковано: Субота, 01 вересня 2018 Перший день осені… Але ще по-літньому світить сонце і тішить усіх своїм теплом. Пломеніє горобина і духмяно пахнуть яблука. 1 вересня розпочався новий навчальний рік у НРЦ «Левеня». Після урочистого привітання директора Віри Миколаївни Ремажевської школярі разом з батьками та педагогами у міні-майстернях...

Переглядів: 757 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Святий Миколай завітав у Буховицький ЗЗСО І ступеня (Мостиська ОТГ) Святий Миколай завітав у Буховицький ЗЗСО І ступеня (Мостиська ОТГ) Опубліковано: П`ятниця, 22 грудня 2017                 З початком зими кожен відчув радість, яку несе місяць грудень. Особливо діти. Адже всі з нетерпінням чекають ранку 19 грудня- свята Чудотворця Миколая. З цієї нагоди у Буховицькому ЗЗСО І ступеня спільно з Народним домом с.Буховичі 18 грудня відбулося свято « До нас у гості завітав...

Переглядів: 523 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook