Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівський державний Будинок техніки розпочинає творчий діалог з обдарованою учнівською молоддю ПТНЗ (фото)

Опубліковано: Вівторок, 24 жовтня 2017 

min
max

Підвищити продуктивність праці у виробництві можна, застосовуючи новітні технології, проте в усіх випадках важливим засобом прогресу стає винахідництво та раціоналізація.

Вже традиційно, Львівський державний Будинок техніки проводить із учнями ПТНЗ освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток технічної творчості, що спонукає, насамперед, до формування відповідних моральних якостей особистості, основ наукового світогляду, творчого відношення до праці, глибоких і міцних професійних і загальних знань, а також умінь і навичок гнучкого оперування цими знаннями на практиці.

Перша в новому навчальному році зустріч з винахідниками та раціоналізаторами України відбулася 19 жовтня у Львівському вищому професійному училищі технологій та сервісу. Цей захід зібрав велику кількість учнів, які цікавляться різноманітними технічними новинками в галузі кулінарії.

У вступному слові заступник директора з НМР Будинку техніки Богдан Петрович Бойко наголосив на важливості залучення молоді до творчості, оскільки вона сприяє всебічному розвитку особистості учнів. Аспірант Львівського навчально-наукового центру професійної освіти національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова Марина Володимирівна Мелько розповіла про еволюцію способів та пристроїв теплової обробки кулінарних продуктів. Практичний психолог Будинку техніки Оксана Іванівна Сайка акцентувала увагу учнів на важливості правильного харчування. Цікаві і маловідомі широкому загалу факти про кулінарію навів завідувач методичним відділом Будинку техніки Володимир Володимирович Войтюк.

Захід викликав величезне зацікавлення в учнівської молоді, оскільки після кожної доповіді вони ставили багато запитань, які сприяли обміну творчим досвідом між винахідниками та підростаючим поколінням.

Львівський державний Будинок техніки висловлює подяку адміністрації Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу за якісні умови для проведення зустрічі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Дивовижні винаходи вразили учнівську молодь Дивовижні винаходи вразили учнівську молодь Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 14 березня для учнівської молоді Львівського професійного ліцею залізничного транспорту проведена зустріч-диспут з питань раціоналізаторства та винахідництва. Відкрив захід директор ЛПЛЗТ Всякий Ярослав Євстахійович, який відзначив важливість раціоналізаторства та винахідництва в набутті професії...

Переглядів: 377 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Зустрічі раціоналізаторів та винахідників з обдарованою учнівською молоддю закладів профосвіти Зустрічі раціоналізаторів та винахідників з обдарованою учнівською молоддю закладів профосвіти Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 Вже близько 15 років Львівський державний Будинок техніки проводить з учнями ЗПТО освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення цих заходів – розвиток творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня та відповідних моральних якостей, основ наукового світогляду,...

Переглядів: 426 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook