Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 08 грудня 2017 

min
max

6 грудня на базі Львівського коледжу «Інфокомунікації» Національного університету «Львівська політехніка» відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. Участь у методичному об’єднанні взяли і викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Відкрив засідання директор Львівського коледжу «Інфокомунікації», к.п.н. Богдан Камінський, який привітав учасників методоб’єднання в стінах навчального закладу, охарактеризував діяльність коледжу, розповів, що кращі випускники коледжу «Інфокомунікації» мають змогу продовжувати навчання за освітніми рівнями бакалавр, спеціаліст та магістр у Національному університеті «Львівська політехніка» та Одеській національній академії зв’язку ім. О.С. Попова, поділився досвідом, здобутками вишу, відповів на питання учасників засідання та побажав викладачам творчої наснаги і професійного натхнення у роботі.

Представник циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін коледжу «Інфокомунікації» Галина Петрик зазначила: «Дисципліни гуманітарного та соціально-економічного спрямувань є основою формування особистості, підготовки молодих фахівців до життя. Головним змістом діяльності викладачів циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін є пошук того, що допомагає викладачам і студентам співпрацювати, розуміти один одного та впроваджувати реалізацію змісту сучасної освіти та її основних принципів. Викладацький склад циклової комісії формує у студентів ґрунтовні знання з дисциплін та високі моральні якості. Колектив щоденно працює над тим, щоб кожен студент усвідомлював загальнолюдські та національно-патріотичні цінності. Викладачі циклової комісії постійно працюють над удосконаленням методики проведення навчальних занять шляхом вивчення і аналізу навчальних планів, програм, підручників, методичних матеріалів щодо змісту уроків, позааудиторної роботи, вивчення та використання на практиці сучасних досягнень психолого-педагогічної науки, впровадження новаторських досягнень педагогів та новітніх педагогічних технологій. Коледж провадить освітню діяльність, пов’язану із підготовкою спеціалістів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» та «кваліфікований робітник».

Голова методичного об’єднання економічних дисциплін Олександра Кондратович під час виступу зауважила, що методичне об'єднання є одним із провідних видів роботи викладачів економічних дисциплін, яке покликане збагачувати професійний, педагогічний досвід, відкривати нові аспекти викладання з урахуванням змін, що постійно відбуваються в освітній галузі та подачі навчального матеріалу студентам. Також обговорили порядок організації та проведення конкурсу методичних розробок серед викладачів та фахових конкурсів серед студентів. Обговорили організаційні питання проведення студентської науково-практичної конференції з економічних дисциплін, яка буде проходити на базі Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну в наступному році.

На засіданні були заслухані доповіді на актуальні теми, а саме: «Сучасний погляд на методику викладання економічних дисциплін у ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації», «Значення тестового контролю знань при оцінюванні якості вивчення економічних дисциплін», «Використання міжпредметних зв’язків у підготовці до курсової роботи, дипломного проектування» тощо. Виступили представники ВНЗ: Ірина Атаманюк, Галина Яремчук, Ірина Канцір, Сергій Косовський, Олег Томашівський, Наталя Дунько, Михайло Голубка та інші, які поділилися досвідом роботи з колегами, підготували презентації та інші демонстраційні матеріали.

Викладачі поділилися власним досвідом проведення занять з економічних дисциплін, активно обговорювали питання якості та результативності дистанційного навчання, ознайомились з методичним забезпечення дисциплін економічного циклу, виконання курсових робіт з економічних дисциплін, зупинилися на проблемах професійної підготовки студентів у сучасних умовах. Особливу увагу членів методичного об’єднання було зосереджено на посиленні практичної спрямованості навчання та впровадженні сучасних інформаційних технологій у навчальний процес.

На завершення, з нагоди святкування Дня Збройних Сил України, для учасників методичного об’єднання звучали музичні композиції у виконанні студентів Львівського коледжу «Інфокомунікації» під керівництвом художнього керівника Катерини Шклянки.

Методичне об’єднання економічних дисциплін пройшло на високому рівні та в доброзичливій обстановці, кожен почерпнув багато нового та корисного для себе.

Учасники зібрання високо оцінили рівень проведення заходу та щиро подякували адміністрації й викладацькому складу циклової комісії соціально-економічних дисциплін Львівського коледжу «Інфокомунікації» за плідну співпрацю.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу – учасники олімпіади з економічних дисциплін Студенти Львівського кооперативного коледжу – учасники олімпіади з економічних дисциплін Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Студенти ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Львівського кооперативного коледжу економіки і права взяли участь в Олімпіаді з економічних дисциплін серед студентів вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації Західної України, яка проходила на базі Львівського національного...

Переглядів: 866 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Опубліковано: П`ятниця, 13 жовтня 2017 Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права, циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності взяли участь у засіданні методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, що відбулось на базі ВСП Технологічний коледж...

Переглядів: 1121 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook