Період публікації:

від

до

Категорія:

Чарівне свято Миколая в Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. (фото)

Опубліковано: Субота, 23 грудня 2017 

min
max

19 грудня 2017 року в Скварявській ЗОШІ-ІІІ ст. відбулося свято Миколая. Це свято для дітей проводиться кожного року, адже це ще одна нагода зробити їх щасливими, добрішими, радіснішими. Для всіх присутніх дане свято стає прикладом Милосердя, Доброти і Любові до ближнього.

Найпочеснішим гостем свята був святий Миколай, який уважно вислухав виступ учнів 3 класу, підготовлений вчителем початкових класів Балацькою І.Г.. Також до учнів школи завітали Ангели Божі, Небесні Зірочки, «Ябеда». Маленькі актори декламували вірші, співали пісні, відгадували загадки, робили інсценівки.

На заході були присутні учні початкових класів, вчителі, батьки, дирекція школи, а також маленькі дошкільнята, майбутні учні нашої школи, які взяли активну участь у святі, розповідаючи вірші про Миколая.

Святий Миколай подякував за гарний, цікавий захід. Побажав малятам міцного здоров’я, гарних успіхів у навчанні, бути слухняними та творити добро і роздав святкові подарунки дітворі.

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх, якою великою справою є дарувати один одному любов та доброту.

Немає коментарів

Схожі статті:

Подорож у мальовниче село Підлисся Подорож у мальовниче село Підлисся Опубліковано: Середа, 09 жовтня 2019 Нещодавно учні 2 та 6 класів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. разом із класними керівниками Маркевич А.Я., Федаш Г.В. та педагогом-організатором  Гурською Г.В. відвідали мальовниче село Підлисся - батьківщину відомого просвітителя  Галичини - Маркіяна Шашкевича. Директор музею провела екскурс, де експонуються...

Переглядів: 386 Коментарів: 0

Відділи освіти

Міжнародний день миру у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів Міжнародний день миру у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів Опубліковано: Вівторок, 24 вересня 2019 Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі. Мир у рідній...

Переглядів: 374 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook