Період публікації:

від

до

Категорія:

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

Опубліковано: Четвер, 25 січня 2018 

min
max

20 січня 2018 р. на базі юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка у співпраці з Львівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти було проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. Понад 130 учасників (а це учні 9-х, 10-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з усіх міст та районів Львівщини) мали змогу виявити свої вміння оцінювати правові явища та процеси, аналізувати різноманітні життєві ситуації відповідно до правових норм; знаходити відповіді на питання щодо ролі держави й права в житті людини і суспільства.

Урочисте відкриття заходу відбулося за участі як самих учнів – учасників олімпіади, так і їхніх батьків, керівників команд, а також членів журі та оргкомітету. Декан юридичного факультету професор Володимир Бурдін (голова оргкомітету олімпіади) звернувся до юних правознавців з вітальним словом. У свою чергу голова журі доцент Оксана Панчак та заступник голови оргкомітету, заступник директора Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Микола Кацюба акцентували увагу учасників на регламентних моментах проведення олімпіади та виконання завдань.

Інтелектуальне змагання учасників під час виконання олімпіадних завдань у авдиторіях, що відбувалося у присутності членів оргкомітету, проходило у доброзичливій атмосфері.

Зміст завдань олімпіади врахував освітні та суспільні новації у правознавчій сфері, зокрема новації законодавчого процесу. Комплексно підібрані тести, завдання на розуміння змісту юридичної термінології, правові задачі дали змогу учням проявити високий рівень правовових компетентностей, застосування яких є необхідним для реалізації й захисту прав і свобод, регулювання взаємин з іншими людьми, вибору правомірних моделей поведінки в життєвих ситуаціях.

 

Абсолютними переможцями ІІІ етапу олімпіади стали:

Раб Іванна-Таміла Володимирівна - учениця 9 класу Новояворівського НВК «ЗОШ ІІ ступеня-ліцей» Яворівського району;

Нечипорук Ярина Володимирівна - учениця 10 класу ССЗШ №5 Франківського району м.Львова;

Русановська Марта Тимофіївна - учениця 11 класу Кам’янобрідської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Петра Андрусіва Яворівського району.

Вони представлятимуть Львівщину на IV етапі олімпіади.

 

 

Асистент КСО ЛОІППО Ігор Гусаков

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентка Львівського кооперативного коледжу – серед призерів обласної олімпіади з правознавства Студентка Львівського кооперативного коледжу – серед призерів обласної олімпіади з правознавства Опубліковано: Середа, 20 березня 2019 Нещодавно базі Львівського державного університету внутрішніх справ, у співпраці з Радою директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів правознавчих дисциплін, було проведено ІІ етап Обласної олімпіади з правознавства серед...

Переглядів: 523 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

У Львівському кооперативному коледжі відбулася студентська олімпіада з правознавства У Львівському кооперативному коледжі відбулася студентська олімпіада з правознавства Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели олімпіаду з правознавства серед студентів третього і четвертих курсів. Мета олімпіади – виявлення та підтримка обдарованої студентської молоді, які прагнуть поглиблювати знання,...

Переглядів: 418 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook