Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустріч винахідників та раціоналізаторів з учнями ВПУ № 20 м. Львова (фото)

Опубліковано: Вівторок, 27 лютого 2018 

min
max

20 лютого працівниками Львівського державного Будинку техніки проведено зустріч з раціоналізаторами та винахідниками для учнів ВПУ № 20 м. Львова.

Зустріч відкрила заступник директора з навчально-виховної роботи Смик Галина Олегівна, представила гостей заходу та побажала успішної роботи.

Із виступом до присутніх звернувся заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного Будинку техніки Бойко Богдан Петрович, який розповів учнівській молоді про раціоналізаторство і винахідництво, ознайомив з винаходами 2017 року. Особливо підкреслив, що 7 українців увійшли в світову сотню винахідників.

З доповіддю «Про технічну творчість» виступила кандидат педагогічних наук Львівського навчально-наукового центру професійної освіти національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова Сліпчишин Лідія Василівна.

Завідувач відділом Львівського державного Будинку техніки Войтюк Володимир Володимирович доповів про цікаві факти з історії автомобілебудування і різноманітні технічні новинки в даній галузі.

Практичний психолог Львівського державного Будинку техніки Сайка Оксана Іванівна у своєму виступі зробила акцент на цілях і методах втілення винахідництва.

На завершення зустрічі присутні переглянули науково-популярний фільм про літаючі автомобілі.

Зустріч викликала велику зацікавленість в учнівської молоді і пройшла у формі творчого діалогу між доповідачами та підростаючим поколінням.

Львівський державний Будинок техніки висловлює подяку адміністрації ВПУ № 20 м. Львова за надану можливість провести захід.

Немає коментарів

Схожі статті:

Дивовижні винаходи вразили учнівську молодь Дивовижні винаходи вразили учнівську молодь Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 14 березня для учнівської молоді Львівського професійного ліцею залізничного транспорту проведена зустріч-диспут з питань раціоналізаторства та винахідництва. Відкрив захід директор ЛПЛЗТ Всякий Ярослав Євстахійович, який відзначив важливість раціоналізаторства та винахідництва в набутті професії...

Переглядів: 377 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Зустрічі раціоналізаторів та винахідників з обдарованою учнівською молоддю закладів профосвіти Зустрічі раціоналізаторів та винахідників з обдарованою учнівською молоддю закладів профосвіти Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 Вже близько 15 років Львівський державний Будинок техніки проводить з учнями ЗПТО освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення цих заходів – розвиток творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня та відповідних моральних якостей, основ наукового світогляду,...

Переглядів: 426 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook