Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – серед переможців обласної олімпіади з правознавства (фото)

Опубліковано: Субота, 03 березня 2018 

min
max

Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету у співпраці з Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів правознавчих дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. було проведено ІІ етап обласної олімпіади з правознавства серед студентів.

З вітальним словом до учасників олімпіади звернулися: ректор Львівського торговельно-економічного університету, професор Петро Куцик; голова методичного об’єднання викладачів правознавчих дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Наталія Галушка; декан юридичного факультету Львівського торговельно-економічного університету Олександр Котуха; від голови Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Романа Дадака – методист Ірина Тарасюк.

Організатори проведення олімпіади ставили за мету: підвищення якості підготовки студентів ВНЗ I-II р.а., виявлення, підтримку та розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді, реалізацію здібностей студентів, стимулювання й активізацію їхньої навчально-пізнавальної та науково-дослідної діяльності, створення умов для їх професійного зростання. Під час олімпіади студент має змогу продемонструвати свої знання, проявити кмітливість, випробувати себе у розв`язуванні нестандартних завдань, креативно мислити та наводити переконливі аргументи і докази, що дають змогу висловлювати власну думку, адже олімпіада завжди була рушійною силою в пошуку кращих.

Голова методичного об’єднання викладачів правознавчих дисциплін ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Львівщини Наталія Галушка ознайомила учасників олімпіади з порядком проведення заходу та побажала їм вдалого старту, плідної праці та успіхів.

Попередньо для підготовки і проведення олімпіади було створено оргкомітет, до складу якого увійшли досвідчені викладачі. Після реєстрації учасників серед викладачів було проведено жеребкування – обрано лічильну, апеляційну комісії, спостерігачів та журі.

Зміст завдань олімпіади врахував освітні та суспільні новації у правознавчій сфері, зокрема новації законодавчого процесу. Комплексно підібрані тести, завдання на розуміння змісту юридичної термінології, правові задачі дали змогу студентам проявити високий рівень правових компетентностей, застосування яких є необхідним для реалізації й захисту прав і свобод, регулювання взаємин з іншими людьми, вибору правомірних моделей поведінки в життєвих ситуаціях.

По завершенні виконання олімпіадної роботи, з метою об’єктивного їх оцінювання, було проведено шифрування і передано роботи на перевірку. Провівши детальний аналіз результатів, журі відзначило переможців.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представляли студенти спеціальності «Правознавство», які гідно презентували свій навчальний заклад. Прикладом може слугувати те, що за результатами олімпіади студенти вишу були відзначені, а саме: серед студентів IV курсу юридичних спеціальностей – 1-ше місце – Галімурка Ольга, 2-ге місце – Климко Марія; серед студентів IІІ курсу юридичних спеціальностей – 1-ше місце – Івашків Юлія, 3-тє місце – Дейнега Артур.

Представники журі зауважили, що учасники олімпіади мають високий рівень підготовки, продемонстрували глибокі знання з галузей права, приємно вразили тим, що до кожного завдання намагались знайти підхід, подякували викладачам за результативну роботу з обдарованими дітьми та всім тим, хто допоміг студентам у підготовці до олімпіади. А всім учасникам побажали успіхів у навчанні, бути відданими доньками та синами нашої України та не зупинятись на досягнутому, продовжувати підкорювати нові вершини Евересту знань та високих злетів у юриспонденції.

Загалом під час проведення олімпіади панували робочий настрій, доброзичлива атмосфера і дух змагальності в досягненні високих результатів. Потрібно відзначити злагоджену, високопрофесійну роботу оргкомітету, який на високому рівні організував зустріч усіх учасників олімпіади та членів журі і створив оптимальні умови для успішного перебігу змагань для олімпійців.

Під час церемонії закриття олімпіади переможці були нагороджені сертифікатами, що надають 10 % знижку на навчання у Львівському торговельно-економічному університеті, та грамотами.

Адміністрація коледжу, голова та викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права, студентське самоврядування та одногрупники вітають студентів з перемогою в обласній олімпіаді з правознавства.

Директор коледжу Наталя Зубко подякувала викладачам циклової комісії правознавчих дисциплін (голова – Руслана Юзьків) за ефективну роботу з обдарованими дітьми та відповідальне ставлення при підготовці студентів до олімпіади. Адже саме такі заходи дають змогу виявити кращих студентів з правознавства, поглибити їх зацікавленість юриспруденцією та стимулювати до творчої праці, яка є важливою та необхідною в наш час.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентка Львівського кооперативного коледжу – серед призерів обласної олімпіади з правознавства Студентка Львівського кооперативного коледжу – серед призерів обласної олімпіади з правознавства Опубліковано: Середа, 20 березня 2019 Нещодавно базі Львівського державного університету внутрішніх справ, у співпраці з Радою директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів правознавчих дисциплін, було проведено ІІ етап Обласної олімпіади з правознавства серед...

Переглядів: 523 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

У Львівському кооперативному коледжі відбулася студентська олімпіада з правознавства У Львівському кооперативному коледжі відбулася студентська олімпіада з правознавства Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели олімпіаду з правознавства серед студентів третього і четвертих курсів. Мета олімпіади – виявлення та підтримка обдарованої студентської молоді, які прагнуть поглиблювати знання,...

Переглядів: 417 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook