Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото)

Опубліковано: Субота, 03 березня 2018 

min
max

28 лютого на базі Технологічного коледжу ДВНЗ «Національний лісотехнічний університет України» відбулось засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області.

Участь у методичному об’єднанні взяли і викладачі циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Розпочав роботу засідання Роман Дадак – голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, директор Технологічного коледжу Національний лісотехнічний університет України, який привітав учасників методоб’єднання в стінах навчального закладу, охарактеризував діяльність коледжу, поділився досвідом, здобутками коледжу, відповів на питання учасників засідання та побажав викладачам творчої наснаги і професійного натхнення у роботі.

Голова методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп’ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Михайло Мандрик виступив із доповіддю, в якій окреслив завдання методичного об’єднання на навчальний рік. Михайло Степанович акцентував на важливості таких засідань, які об’єднують для професійного спілкування викладачів інформатики та циклу комп’ютерних дисциплін та дають змогу обмінюватись професійним досвідом.

Методичне об’єднання – це один із важливих видів роботи викладачів інформатики та циклу комп’ютерних дисциплін ВНЗ І. Воно покликане збагачувати професійний досвід усіх присутніх та відкривати нові аспекти роботи з студентам. Заходи такого масштабу дуже доцільні та важливі, адже завдяки їм можна не тільки поділитись досвідом, а й пізнати для себе щось нове, відкрити нові можливості підготовки фахівців.

Засідання пройшло активно, плідно, в доброзичливій обстановці. Всі учасники зібрання висловили позитивні відгуки про навчальний заклад та побажання подальшої плідної роботи в обраному напрямку, високо оцінили рівень проведення заходу.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 На базі Екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. На засіданні були присутні представники з навчальних закладів Львівщини. Участь у методичному об’єднанні...

Переглядів: 769 Коментарів: 0

Вища освіта

Засідання методоб’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Засідання методоб’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 Нещодавно відбулося засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та проведений круглий стіл з формування банку комплексних завдань для ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів закладів...

Переглядів: 388 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook