Період публікації:

від

до

Категорія:

У програмістів Львівського кооперативного коледжу економіки і права завершилась виробнича практика (фото)

Опубліковано: Вівторок, 03 квітня 2018 

min
max

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права 22 березня відбувся захист звітів з виробничої практики студентів групи Пк-14 спеціальності «Розробка програмного забезпечення». Керівниками практики від коледжу були викладачі циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення Віра Варгас, Оксана Кашуба, Михайло Скубій. За результатами практик студенти надали звіти та виступили із презентаціями, які отримали схвальну оцінку керівників.

Протягом виробничої практики студенти вивчали специфіку виробничого процесу на конкретному підприємстві, структуру інформаційних систем підприємства, задачі, які розв’язуються в цих системах, самостійно здійснювали різні види виробничих завдань, знайомилися з роботою інформаційних підрозділів підприємств, брали участь у практичній діяльності цих підрозділів, допомагали спеціалістам-виробникам в їх роботі, виконували індивідуальні завдання, адже практична підготовка студентів до професії технік-програміст освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» спрямована на вивчення виробничих і організаційних засад роботи на підприємстві та є продовженням комп’ютерних практик студентів на попередніх курсах, який тривав 3 тижні у 8 семестрі.

По закінченню практики студент захищає результати проходження практики у виді представленого звіту,

до якого додаються схеми, креслення, ескізи, форми облікової і звітної документації, що використовуються на підприємстві, звіт про виконання індивідуального завдання.

З метою набуття студентами під час виробничої практики умінь і навичок самостійного розв'язання виробничих, організаційних та наукових проблем керівником включено в програму практики індивідуальні завдання виробничого характеру, а саме: вивчити і описати конкретну сучасну інформаційну технологію; вивчити і описати сучасну організацію розробки і впровадження інформаційних систем; провести самостійно розробку окремої задачі, модуля інформаційної системи, яка розробляється та підтримується на підприємстві; підібрати відповідну літературу до роботи; визначити тему доповіді на захист з практики та підготувати цю доповідь.

Наставники наголошують на актуальності та важливості такої роботи для студентів. На підприємствах молодь працює під безпосереднім керівництвом закріплених за ними досвідчених фахівців-практиків, від яких набираються виробничого досвіду і формують навички самостійної роботи, окрім того, здебільшого саме під час виробничих практик студенти часто отримують можливість влаштуватися на своє перше робоче місце.

Виконання індивідуальних завдань активізує діяльність студентів, розширює їх світогляд, підвищує ініціативу і робить проходження виробничої практики конкретним і цілеспрямованим. Матеріали індивідуальних завдань стануть надбанням циклової комісії коледжу, їх можуть використати викладачі як наочність на заняттях з дисциплін спеціальності.

Доповіді студентів відзначилися змістовністю, новизною, використанням сучасних технічних засобів і викликали зацікавлення серед присутніх.

Привітала студентів із успішним закінченням практики завідувач товарознавчо-правознавчого відділення та розробки програмного забезпечення Ліліана Криськув.

Адміністрації коледжу та викладачі циклової комісії висловлюють вдячність керівникам практик за створення належних умов і кваліфіковану допомогу студентам під час проходження виробничої практики на їх базах.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі підбили підсумки проведення практики У Львівському кооперативному коледжі підбили підсумки проведення практики Опубліковано: Вівторок, 26 березня 2019 За підсумками проходження виробничої практики студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась науково-практична конференція, на котрій зібрались студенти, представники адміністрації, викладачі циклової комісії обліку...

Переглядів: 484 Коментарів: 0

Вища освіта

Студенти-економісти Львівського кооперативного коледжу пройшли виробничу практику Студенти-економісти Львівського кооперативного коледжу пройшли виробничу практику Опубліковано: Середа, 13 березня 2019 Виробнича практика є завершальним етапом підготовки фахівця з фінансів, банківської справи та страхування у Львівському кооперативному коледжі економіки і права і проводиться з метою оволодіння випускником первинним професійним досвідом, перевірки професійної готовності майбутнього фахівця до самостійної...

Переглядів: 428 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook