Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі підбили підсумки проведення практики

Опубліковано: Вівторок, 26 березня 2019 

min
max

За підсумками проходження виробничої практики студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась науково-практична конференція, на котрій зібрались студенти, представники адміністрації, викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, а також керівники практик.

Із вітальним словом до присутніх звернулась представник адміністрації коледжу, яка відзначила належний рівень організації виробничої практики за спеціальністю, привітала учасників та побажала успіхів.

Із питань організації та проведення виробничої практики виступив голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Михайло Голубка.

Доповіді студентів відзначалися змістовністю, новизною, використанням сучасних технічних засобів і викликали зацікавлення серед присутніх. Студенти висвітлювали особливості й умови проходження практики, демонстрували вміння проводити аналіз фінансової звітності підприємств та оцінювати грошовий оборот суб’єктів господарювання. Також майбутні фахівці розповіли про можливості подальшого працевлаштування на тих підприємствах, де проходили практику.

Після конференції молоді фахівці активно обговорювала набутий досвід під час виробничої практики, ділилась враженнями і планами.

Так, Христина Вихопень прокоментувала: «При прибутті на практику керівник та головний бухгалтер підприємства поставились до мене з розумінням та відповідальністю. Під час проходження практики мені було відведено робоче місце та наданий доступ до бухгалтерської інформації».

Юлія Корчак: «Підприємство у своїй діяльності використовує спеціальну бухгалтерську програму, яка розроблена відповідно до специфіки діяльності даного підприємства. Ознайомившись із обліковою інформацією і розглянувши специфіку облікового процесу, мені було надано необхідні матеріали для складання звіту про виробничу практику».

Марта Проць зазначила: «Під час проходження практики на підприємстві мені сподобався колектив, з яким довелось співпрацювати. Дружні, доброзичливі відношення працівників підприємства націлило мене до активної роботи, виконання поставлених завдань. Керівник створив мені необхідні умови для проходження практики. Члени колективу неодноразово надавали мені необхідні консультації та роз’яснення стосовно окремих питань, передбачених планом, сприяли набуттю практичних навичок по оформленню фінансових документів та виконанню професійних обов’язків».

Назар Грушка: «Здобув хороші навики з розрахування заробітної плати та ознайомився з переліком податків, які сплачує підприємство».

Христина Назаркевич: «Я дізналася про структуру і діяльність бюджетної установи, ознайомилася із балансом установи, засвоїла інформацію про загальний і спеціальний фонди».

Соломія Гринишин: «Я також проходила практику у банку, де навчилася відкривати кредитні рахунки для юридичних і фізичних осіб та здобула практичні вміння і навички роботи з бухгалтерськими документами. Тож мені подобається застосовувати здобуті знання на практиці. Я б не сказала, що мені було важко під час практики: варто було лише точно виконувати всі поради керівника практики від банківської установи, а теоретична база, здобута у коледжі, цілком достатня».

Марта Кудь: «Сподобалася робота персоналу банку та їх клієнти. Була приємно здивована роботою працівників банку, які з розумінням ставляться до практикантів та створюють всі необхідні умови для успішного проходження практики».

Назар Муравецький: «Засвоїв навики аналізування річних звітів діяльності банку та ознайомився з роботою служби інкасації, практикою організації та проведення економічного аналізу й оцінки фінансового стану».

А студентка заочного відділення Юлія Калашник зазначила: «Я проходила практику АТ КБ «Приватбанк», де ознайомилась з законодавчими та інструктивними документами, що стосуються діяльності фінансової установи, та сучасними методами і формами організації операцій в банках. Використовувала набуті теоретичні знання в коледжі в практичній діяльності, здійснювала операції на окремих ділянках роботи банку, застосовувала сучасні інформаційні технології в банківській діяльності, складала управлінську, податкову та фінансову звітність, здійснювала обслуговування підприємств, організацій – клієнтів банку тощо. Під час практики у мене не виникло жодних проблем. Після цього моє рішення працювати за обраною професією стало ще більш твердим. Під час практики я побачила на власні очі те, про що чула на заняттях, під час штудіювання деяких тем. Саме цей досвід викликав бажання вдосконалювати знання, здобуті у коледжі».

Підвела підсумки конференції викладач циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Ольга Мельник, яка наголосила на важливості виконання програми практики. За результатами науково-практичної конференції та підсумками проходження виробничої практики на спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» планується до друку збірник тез.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти-економісти Львівського кооперативного коледжу пройшли виробничу практику Студенти-економісти Львівського кооперативного коледжу пройшли виробничу практику Опубліковано: Середа, 13 березня 2019 Виробнича практика є завершальним етапом підготовки фахівця з фінансів, банківської справи та страхування у Львівському кооперативному коледжі економіки і права і проводиться з метою оволодіння випускником первинним професійним досвідом, перевірки професійної готовності майбутнього фахівця до самостійної...

Переглядів: 424 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права пройшли виробничу практику (фото) Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права пройшли виробничу практику (фото) Опубліковано: Вівторок, 03 квітня 2018 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся захист звітів з виробничої практики. Студенти третього курсу економічного відділення, спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність», завершили проходження виробничої практики під керівництвом викладачів циклової комісії...

Переглядів: 562 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook