Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти-економісти Львівського кооперативного коледжу пройшли виробничу практику

Опубліковано: Середа, 13 березня 2019 

min
max

Виробнича практика є завершальним етапом підготовки фахівця з фінансів, банківської справи та страхування у Львівському кооперативному коледжі економіки і права і проводиться з метою оволодіння випускником первинним професійним досвідом, перевірки професійної готовності майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності.

Метою проведення виробничої практики за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» є узагальнення знань студентів за фахом.

Нещодавно відбувся захист звітів з виробничої практики студентів третього курсу економічного відділення, спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом викладачів циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Михайла Голубки та Ольги Мельник.

Базами практики були провідні підприємства та організації міста й області.

Під час практики студенти мали можливість вивчити організаційно-економічну діяльність, опрацьовувати фінансову звітність, працювати дублерами на робочих місцях відповідно штатного розпису, виконувати доручення фахівців, закріпити теоретичні знання, здобуті при вивченні навчальних дисциплін в коледжі, вивчити техніко-економічні умови діяльності підприємства, установи, організації, їх фінансового стану та ознайомитися з організацією фінансової роботи, набути навичок практичного застосування теоретичних знань для розв’язання завдань з управління фінансами; навчитися аналізувати та прогнозувати фінансові результати, планувати заходи та приймати управлінські рішення щодо поліпшення фінансового стану, ознайомитися із структурою підприємства чи установи, проаналізувати установчі документи та ознайомитися з положеннями про відділи, посадовими інструкціями, взаємовідносинами між структурними підрозділами, технологією управління фінансовими ресурсами на базі практики, взяти участь у виконанні конкретної фінансової роботи, що здійснюється економічними службами бази практики; підготувати пропозиції щодо покращення організації управління фінансами підприємства чи установи і т.д.

Усі студенти отримали позитивні відгуки від керівників, залишилися задоволеними результатами проходження виробничої практики.

Сподіваємось, що знання та навички, отримані студентами під час проходження виробничої практики, стануть у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання.

Адміністрація коледжу, викладачі-керівники циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, студенти спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» висловлюють щиру подяку керівникам від баз практики за наданні практичні знання, допомогу у підготовці майбутніх фахівців, які допомагали молодим фахівцям зібрати необхідний матеріал для виконання загальної програми практики, написанні звіту, індивідуального завдання.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі підбили підсумки проведення практики У Львівському кооперативному коледжі підбили підсумки проведення практики Опубліковано: Вівторок, 26 березня 2019 За підсумками проходження виробничої практики студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась науково-практична конференція, на котрій зібрались студенти, представники адміністрації, викладачі циклової комісії обліку...

Переглядів: 483 Коментарів: 0

Вища освіта

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права пройшли виробничу практику (фото) Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права пройшли виробничу практику (фото) Опубліковано: Вівторок, 03 квітня 2018 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся захист звітів з виробничої практики. Студенти третього курсу економічного відділення, спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність», завершили проходження виробничої практики під керівництвом викладачів циклової комісії...

Переглядів: 563 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook