Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівський державний Будинок техніки продовжує творчий діалог зі здібною молоддю (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 

min
max

Львівський державний Будинок техніки вже майже 20 років проводить із учнями професійно-технічних навчальних закладів освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток технічної творчості, яка є важливим засобом формування особистості. Ці зустрічі розширюють світогляд юнаків та прищеплюють любов до творчості.

Фінальна в навчальному році зустріч із винахідниками та раціоналізаторами України відбулася 24 травня у Міжрегіональному центрі ПТО художнього моделювання і дизайну. Цей захід зібрав велику кількість учнів, які цікавляться різноманітними технічними новинками в галузі кулінарії.

У вступному слові заступник директора з НМР Будинку техніки Богдан Бойко наголосив на важливості залучення молоді до творчості, оскільки вона сприяє всебічному розвитку учнів. Кандидат педагогічних наук Лідія Сліпчишин розповіла про те, наскільки важливою є творчість в професійній діяльності майбутніх кулінарів. Аспірант інституту професійно-технічної освіти НАПН України Марина Мелько зробила акцент на трендах, які визначатимуть світову кухню впродовж наступного десятиліття. Практичний психолог Будинку техніки Оксана Сайка розповіла про історичну еволюцію систем харчування. Цікаві та маловідомі широкому загалу факти про кухню народів світу навів завідувач методичним відділом Будинку техніки Володимир Войтюк.

Захід викликав величезне зацікавлення в учнівської молоді, оскільки після кожної доповіді вони ставили запитання, які сприяли обміну творчим досвідом між винахідниками та підростаючим поколінням.

Львівський державний Будинок техніки висловлює подяку адміністрації МЦПТО за надану можливість зустрітися з обдарованою молоддю.

Немає коментарів

Схожі статті:

Дивовижні винаходи вразили учнівську молодь Дивовижні винаходи вразили учнівську молодь Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 14 березня для учнівської молоді Львівського професійного ліцею залізничного транспорту проведена зустріч-диспут з питань раціоналізаторства та винахідництва. Відкрив захід директор ЛПЛЗТ Всякий Ярослав Євстахійович, який відзначив важливість раціоналізаторства та винахідництва в набутті професії...

Переглядів: 377 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Зустрічі раціоналізаторів та винахідників з обдарованою учнівською молоддю закладів профосвіти Зустрічі раціоналізаторів та винахідників з обдарованою учнівською молоддю закладів профосвіти Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 Вже близько 15 років Львівський державний Будинок техніки проводить з учнями ЗПТО освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення цих заходів – розвиток творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня та відповідних моральних якостей, основ наукового світогляду,...

Переглядів: 426 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook