Період публікації:

від

до

Категорія:

Бінарне заняття «Правила користування готелями і надання готельних послуг»

Опубліковано: Середа, 21 листопада 2018 

min
max

Викладачем циклової комісії готельно-ресторанної справи Львівського кооперативного коледжу економіки і права коледжу Надією Ділай та керівником відділу активних продажів керуючої компанії Reikartz Hotel Group (м. Київ) Христиною Кагуй було проведено у групі ГРС-17 відкрите бінарне заняття на тему: «Правила користування готелями і надання готельних послуг» з навчальної дисципліни «Технологія обслуговування в туристичних комплексах і готелях».

Мета заняття: засвоєння теоретичних знань та опанування практичними навичками надання готельних послуг, сучасних тенденцій розвитку індустрії гостинності в Україні, набуття знань з класифікації готельних підприємств в Україні, опанування практичними навичками визначення категорії вітчизняних готелів згідно з діючими нормативами та національними стандартами.

Зазначимо, що Христина Кагуй очолює продажі готельних послуг 36 готелів мережі, що працюють саме в Україні.

В процесі проведення заняття значна увага приділялась ознайомленню студентів із Наказом ДТАУ «Правила користування готелями та аналогічними засобами розміщення і надання готельних послуг».

На занятті була створена доброзичлива атмосфера – викладачі, використовуючи особистісно-орієнтований підхід, доносили інформацію до студентів, підтримували з ними діалог та впродовж заняття організовували закріплення вивченого матеріалу опорними запитаннями. Заняття було цікавим як студентам, так і присутнім. Аудиторія мала змогу ознайомитись з нестандартним підходом педагогів до проведення заняття.

На завершення заняття викладачі підвели підсумки проведеної роботи по темі, яка вивчалася. У процесі обговорення відкритого заняття відзначено його практичну цінність, актуальність теми, дотримання повноти викладання програмного матеріалу, постійний міждисциплінарний зв’язок, використання виробничих ситуацій та технічних засобів навчання. Заняття проведено на належному науково-теоретичному та методичному рівні, досягло своєї мети, отримало схвальну оцінку у присутніх і відповідає сучасним вимогам освітньої діяльності.

Проведення таких занять дає змогу викладачам значно покращити рівень засвоєння теоретичного навчального матеріалу, формувати практичні вміння та навички, робить навчальний процес цікавими, а студентів спонукає до творчої праці. Отримана інформація дозволить значно підвищити пізнавальний інтерес студентів.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі відкрили навчальний кабінет готельно-ресторанної справи У Львівському кооперативному коледжі відкрили навчальний кабінет готельно-ресторанної справи Опубліковано: Понеділок, 10 грудня 2018 Стратегія провадження освітньої діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права спрямована на розвиток матеріально-технічної бази, створення належних умов для організації  навчального процесу з усіх напрямків підготовки фахівців. Адже належний стан матеріально-технічного забезпечення...

Переглядів: 338 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Набуття первинних навичок студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Набуття первинних навичок студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Опубліковано: П`ятниця, 21 вересня 2018 Навчальна практика «Вступ до фаху» є невід'ємною складовою практичної підготовки молодших спеціалістів у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Опанування фахом є необхідність набуття комплексу фундаментальних і професійних знань, усвідомлення специфіки функціонування підприємств туристичного...

Переглядів: 382 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook