Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі відкрили навчальний кабінет готельно-ресторанної справи

Опубліковано: Понеділок, 10 грудня 2018 

min
max

Стратегія провадження освітньої діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права спрямована на розвиток матеріально-технічної бази, створення належних умов для організації  навчального процесу з усіх напрямків підготовки фахівців. Адже належний стан матеріально-технічного забезпечення дає можливість якісної підготовки студентів для отримання ними належних фахових знань, умінь та навичок, в т.ч. із готельно-ресторанної справи.

На сьогодні готельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що ставить за мету максимально забезпечити високий рівень комфорту та задовольнити культурні запити споживача. З кожним роком вимоги до рівня послуг зростають. Чим вищі культура та якість обслуговування відвідувачів, тим вищий імідж закладу, тим привабливіший він для клієнтів.

Нещодавно в коледжі була проведена презентація навчального кабінету готельно-ресторанної справи, що вирізняється оригінальністю оформлення, оснащенням сучасним устаткуванням, відповідно до вимог навчальних планів спеціальності. Завдяки зусиллям колективу циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій, адміністрації коледжу, в кабінеті створені всі умови для комфортного навчання студентів спеціальності.

В урочистому відкритті навчального кабінету взяли участь представники адміністрації коледжу, викладачі, студенти та гості – учні ліцею № 46 ім. В'ячеслава Чорновола Львівської міської ради.

Почесну місію – відкрити навчальний кабінет – доручили Ігорю Леськіву, заступнику директора з навчально-методичної роботи, викладачу даної циклової комісії, який перерізав символічну стрічку та надав високу оцінку всім тим, хто брав участь у створенні та оснащенні навчального кабінету.

Директор коледжу Наталія Зубко наголосила: «Добре обладнаний кабінет – необхідна умова для рішення усіх задач навчально-виховного процесу. Проводячи заняття в цьому кабінеті, викладачі та студенти будуть мати можливість використовувати мультимедійне обладнання, що дасть змогу впроваджувати новітні методи навчання».

Директор коледжу побажала викладачам циклової комісії подальшого розвитку, студентам – підняття іміджу коледжу, готельно-ресторанної справи та успішної кар’єри після закінчення вишу, а гостям – досягати вершин в обраній справі.

Студенти спеціальності, зі свого боку, змогли на практиці продемонструвати власні уміння та навички. Для гостей було запропоновано театралізоване відтворення процесу заселення/виселення з готелю, майстер-клас з фігурної нарізки овочів та фруктів, презентація кондитерських виробів. Під час презентації навчального кабінету всі мали змогу почастувати різними смаколиками, поспілкуватися в неформальній обстановці, дізнатись про секрети професійної майстерності, інноваційні технології в готельно-ресторанній сфері тощо.

На завершені гості подякували організаторам заходу за теплий прийом, чудовий настрій та побажали всім миру, благополуччя, успіху на освітянській ниві.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв'язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Бінарне заняття «Правила користування готелями і надання готельних послуг» Бінарне заняття «Правила користування готелями і надання готельних послуг» Опубліковано: Середа, 21 листопада 2018 Викладачем циклової комісії готельно-ресторанної справи Львівського кооперативного коледжу економіки і права коледжу Надією Ділай та керівником відділу активних продажів керуючої компанії Reikartz Hotel Group (м. Київ) Христиною Кагуй було проведено у групі ГРС-17 відкрите бінарне заняття на тему: «Правила...

Переглядів: 307 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Набуття первинних навичок студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Набуття первинних навичок студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Опубліковано: П`ятниця, 21 вересня 2018 Навчальна практика «Вступ до фаху» є невід'ємною складовою практичної підготовки молодших спеціалістів у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Опанування фахом є необхідність набуття комплексу фундаментальних і професійних знань, усвідомлення специфіки функціонування підприємств туристичного...

Переглядів: 382 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook