Стратегія провадження освітньої діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права спрямована на розвиток матеріально-технічної бази, створення належних умов для організації навчального процесу з усіх напрямків підготовки фахівців. Адже належний стан матеріально-технічного забезпечення дає можливість якісної підготовки студентів для отримання ними належних фахових знань, умінь та навичок, в т.ч. із готельно-ресторанної справи.
На сьогодні готельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що ставить за мету максимально забезпечити високий рівень комфорту та задовольнити культурні запити споживача. З кожним роком вимоги до рівня послуг зростають. Чим вищі культура та якість обслуговування відвідувачів, тим вищий імідж закладу, тим привабливіший він для клієнтів.
Нещодавно в коледжі була проведена презентація навчального кабінету готельно-ресторанної справи, що вирізняється оригінальністю оформлення, оснащенням сучасним устаткуванням, відповідно до вимог навчальних планів спеціальності. Завдяки зусиллям колективу циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій, адміністрації коледжу, в кабінеті створені всі умови для комфортного навчання студентів спеціальності.
В урочистому відкритті навчального кабінету взяли участь представники адміністрації коледжу, викладачі, студенти та гості – учні ліцею № 46 ім. В'ячеслава Чорновола Львівської міської ради.
Почесну місію – відкрити навчальний кабінет – доручили Ігорю Леськіву, заступнику директора з навчально-методичної роботи, викладачу даної циклової комісії, який перерізав символічну стрічку та надав високу оцінку всім тим, хто брав участь у створенні та оснащенні навчального кабінету.
Директор коледжу Наталія Зубко наголосила: «Добре обладнаний кабінет – необхідна умова для рішення усіх задач навчально-виховного процесу. Проводячи заняття в цьому кабінеті, викладачі та студенти будуть мати можливість використовувати мультимедійне обладнання, що дасть змогу впроваджувати новітні методи навчання».
Директор коледжу побажала викладачам циклової комісії подальшого розвитку, студентам – підняття іміджу коледжу, готельно-ресторанної справи та успішної кар’єри після закінчення вишу, а гостям – досягати вершин в обраній справі.
Студенти спеціальності, зі свого боку, змогли на практиці продемонструвати власні уміння та навички. Для гостей було запропоновано театралізоване відтворення процесу заселення/виселення з готелю, майстер-клас з фігурної нарізки овочів та фруктів, презентація кондитерських виробів. Під час презентації навчального кабінету всі мали змогу почастувати різними смаколиками, поспілкуватися в неформальній обстановці, дізнатись про секрети професійної майстерності, інноваційні технології в готельно-ресторанній сфері тощо.
На завершені гості подякували організаторам заходу за теплий прийом, чудовий настрій та побажали всім миру, благополуччя, успіху на освітянській ниві.
Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв'язків із громадськістю ЛККЕіП
Немає коментарів